Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Langos är en typisk festivalrätt! Man kan variera toppingen efter smak och tycke.

Ojoj, det var många som skrek efter receptet när jag lade ut bilden på instagram i går! Kul! Detta var såååå gott och kommer bli en standard här hemma! Förstår inte varför jag inte gjort paj i långpanna förut!? Är ju perfekt till stora familjen eller vid bjudningar, bufféer etc. Man kan ju ha vad […]

Ojoj, det var många som skrek efter receptet när jag lade ut bilden på instagram i går! Kul! Detta var såååå gott och kommer bli en standard här hemma! Förstår inte varför jag inte gjort paj i långpanna förut!? Är ju perfekt till stora familjen eller vid bjudningar, bufféer etc. Man kan ju ha vad […]

Tomatsoppa med krossade tomater, creme fraiche och linser

Tomatsoppa med krossade tomater, creme fraiche och linser

Blåbärssmoothie LCHF - Recept på en mycket god blåbärssmoothie LCHF style som man blir mätt på. Perfekt mellanmål.

Blåbärssmoothie LCHF

Blåbärssmoothie LCHF - Recept på en mycket god blåbärssmoothie LCHF style som man blir mätt på. Perfekt mellanmål.

Broccoli och bacon tillsammans med en krämig sås och ett täcke av gratinerad ost är allas favorit! Ät den som huvudrätt eller ett tillbehör, välj själv

Broccoli och bacon tillsammans med en krämig sås och ett täcke av gratinerad ost är allas favorit! Ät den som huvudrätt eller ett tillbehör, välj själv

Avokado fylld med räkröra, perfekt till förrätt. Receptet är hämtat ur boken LCHF för kvinnor.

Räkröra i avokado

Torparens kycklinggratäng med bacon och västerbottenost - Recept

Torparens kycklinggratäng med bacon och västerbottenost - Recept

Äggmjölk -   2 ägg 25-50 g smör 2-3 dl kokande vatten. Gör så här  1) Koka upp vatten. 2) Smält under tiden smöret i en skål med höga kanter t ex stavmixerskålen.  3) Stoppa i äggen och smaksättning.  4) Häll på kokande vatten och vispa eller mixa ihop några sekunder. - Denna går att använda både kall och varm. - För att värma äggmjölken igen så värm den långsamt på spisen medan du vispar med handvisp eller gaffel.

Äggmjölk - 2 ägg 25-50 g smör 2-3 dl kokande vatten. Gör så här 1) Koka upp vatten. 2) Smält under tiden smöret i en skål med höga kanter t ex stavmixerskålen. 3) Stoppa i äggen och smaksättning. 4) Häll på kokande vatten och vispa eller mixa ihop några sekunder. - Denna går att använda både kall och varm. - För att värma äggmjölken igen så värm den långsamt på spisen medan du vispar med handvisp eller gaffel.

Pinterest
Search