Pinterest • Världens idékatalog

Mat Med Grönsaker

Gro Restaurang - Vi tror på enkel och ärlig mat med grönsaker i fokus.

pin 1

Grönkålsgratäng – vegetariskt till jul

grönkålsgratäng med butternutpumpa

pin 36
heart 1

Gro Restaurang - Vi tror på enkel och ärlig mat med grönsaker i fokus.

pin 1

Kesopaj med grönsaker från Nadjas kitchen! 9pp per bit

pin 117
heart 7

Vegansk chorizopasta med grönsaker | Jävligt gott - en blogg om vegetarisk mat och vegetariska recept för alla, lagad enkelt och jävligt gott.

Flamberad vitlöksdoftande rosépepparstek med en god Pinot Noir

vinjournalen.se - Vin & Mat : Flamberad vitlöksdoftande rosépepparstek med en god Pinot Noir | Trettondag jul. Den första mathelgen i år. Så nu gör vi något riktigt gott av det! Det känns inte helt fel att skippa de feta såserna nu, så tänk på att en redig köttbit och stekta franska grönsaker som aubergine och zucchini eller eventuellt en hasselbackspotatis är dryg mat när det gäller kalor... http://wp.me/p73gTR-3w9

Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

pin 99

Den här rostade potatissalladen kan vara den bästa någonsin! Först och främst händer det något magiskt med potatis som rostas i ugn. Att sedan blanda detta med senapsfrön, vinäger, majonnäs, knaprig bacon, tomater, rödlök och persilja – ja, det blir succé!

pin 186
heart 6

Ugnspannkaka med grönsaker och skinka - Oftast har man råvaror hemma som lätt kan bli till en ugnpannkaka. Prova denna goda variant!

pin 54
heart 2

Pasta med grönsaker i tomatsås - my way