Pinterest • Världens idékatalog

Detta mexikanska recept är enkelt och otroligt gott. Enchiladas med köttfärs består av tortillabröd som fylls med chilikryddad köttfärs och gratinerats med ost. Perfekt till picknicken eller att avnjutas direkt.

Min mamma gjorde denna ljuvliga rätt för många herrans år sedan och från första tuggan blev den en storfavorit. Receptet har ändrats en del genom åren,

74
3

Chili con carne är en mustig och het gryta med köttfärs, chili, vita bönor, paprika, vitlök och tomater. Detta klassiska mexikanska recept är både lättlagat och uppskattat av dina middagsgäster.

Chili con carne är en mustig och het gryta med köttfärs, chili, vita bönor, paprika och tomater. Detta klassiska mexikanska recept är både lättlagat och uppskattat av dina middagsgäster.

Bjud på mexikanska tapas – 5 goda recept

Pico de gallo, tomatsalsa

Pico de gallo. Salladslök, koriander och solmogna tomater är basen i denna goda finhackade mexikanska salsa. Pico de gallo är helt beroendeframkallande, passar till allt!

Recept+på+mexikanska+rätter

Cajunkryddade Grönsaker ekologisk olivolja lime vitlök, recept på thaimat, rawfood mexikanska mat

Inspireras av den mexikanska maten

Om taco är en favorit kommer du att älska detta recept på köttbullar. Dessa saftiga köttbullar serveras med en läcker bönsallad och fungerar lika bra alla dagar i veckan.