UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

Den tekniske kocken

Den tekniske kocken

Watermelon Caviar.  I think it is time for me to start experimenting with spherification.  I'm brainstorming flavor ideas now.

Watermelon Caviar. I think it is time for me to start experimenting with spherification. I'm brainstorming flavor ideas now.

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

pärlor av balsamvinäger

pärlor av balsamvinäger

#texture matière #présentation

The Art of Food Plating

#texture matière #présentation

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes (Including White Russian Krispies)

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes (Including White Russian Krispies)

Ramon Morato

Ramon Morato

Pinterest
Sök