Molekylär gastronomi

Utforska relaterade ämnen

UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Den tekniske kocken

Den tekniske kocken

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

pärlor av balsamvinäger

pärlor av balsamvinäger

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

nutella powder - tapioca maltodextrin (I think) and nutella.  Easy to do.  Made this and peanut butter powder the other day.

nutella powder - tapioca maltodextrin (I think) and nutella. Easy to do. Made this and peanut butter powder the other day.

Watermelon Caviar.  I think it is time for me to start experimenting with spherification.  I'm brainstorming flavor ideas now.

Watermelon Caviar. I think it is time for me to start experimenting with spherification. I'm brainstorming flavor ideas now.

White russian- Melissa Hom.jpg

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes

White russian- Melissa Hom.jpg

Coffee Caviar? Yes Please.

Dessert Caviar Minus the Molecular Gastronomy; Cappuccino Mousse with Coffee Caviar

Coffee Caviar? Yes Please.

Pinterest
Sök