Molekylär gastronomi

Utforska relaterade ämnen

UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

UR Samtiden - Molekylär gastronomi: Kemin bakom molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Den tekniske kocken 2 : en kokbok om molekylär gastronomi

Den tekniske kocken

Den tekniske kocken

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

Få saker gör mig så glad som när jag känner av en nytändning i köket. Den brukar komma krypande i februari-mars, men i år tändes lågan redan i januari. Jag kanske behöver det, något att fokusera på…

pärlor av balsamvinäger

pärlor av balsamvinäger

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

Händelserik vecka det här. Ju roligare man har desto snabbare går de. Jag har hunnit med att vara nyttig, äta gott och ta en ospontan AW som förvandlades till oväntad matfest. Ibland bjuder livet t…

nutella powder. great, now my dream of snorting/using nutella as legitimate drugs is complete.

nutella powder. great, now my dream of snorting/using nutella as legitimate drugs is complete.

How to Make Watermelon Caviar by Using Molecular Gastronomy | Toastable | healthy food and molecular gastronomy

How to Make Watermelon Caviar by Using Molecular Gastronomy | Toastable | healthy food and molecular gastronomy

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes (Including White Russian Krispies)

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes

10 Easy Molecular Gastronomy Recipes (Including White Russian Krispies)

Fake egg made out of tea.

Fake egg made out of tea.

Pinterest
Sök