Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten.   3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

De här kakorna alltså! Livsfarliga! Kakan är så lätt att göra, endast 3 ingredienser behövs! Sånt gillar vi lätt, gott, och enkelt! Du vispar ihop jordnötssmör, socker och ägg, that´s it! Uppe på kakan kokade jag en ljuvlig kola som toppas med jordnötter och mörk choklad, mums! Här hittar ni ett annat recept som är [...]

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Glutenfria baguetter med majs-, ris- & bovetemjöl

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten.   3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Det här mina vänner är ett av det godaste bröden jag någonsin har bakat eller smakat i mitt liv! Vilket fantastiskt bröd. Luftigt och mjukt bröd fylld med massa ost. Ljuvligt god. Det är ett georgiskt ostbröd som påminner om pizza. Du kan servera brödet som en hel rätt med sallad bredvid, som en sidorätt eller som en aptitretare innan maten. 3 stora bröd eller 6 små Deg: 30 g färsk jäst (lite mer än en halv jäst) 3 dl ljummen mjölk 100 g rumsvarmt smör 1 ägg Ca 9 dl vetemjöl (gärna…

Den berömda och av många omtyckta ägg- och ansjovissalladen lyfter några snäpp extra med ett par matskedar kapris. Gott på en skiva klassisk gotlandslimpa eller annat mörkt bröd med lite sötma, till exempel kavring.

Den berömda och av många omtyckta ägg- och ansjovissalladen lyfter några snäpp extra med ett par matskedar kapris. Gott på en skiva klassisk gotlandslimpa eller annat mörkt bröd med lite sötma, till exempel kavring.

Personligen tycker jag bäst om scones bakade med ägg i. De blir lite frasigare då än vanligt och liknar mer de engelska sconesen man får på ett afternoon tea i England som serveras med jordgubbssyl…

Personligen tycker jag bäst om scones bakade med ägg i. De blir lite frasigare då än vanligt och liknar mer de engelska sconesen man får på ett afternoon tea i England som serveras med jordgubbssyl…

Annas saftiga banankaka är lätt att baka och en riktig klassiker till fikat. Har du bananer som är på väg att bli övermogna är de perfekta i banankaka! Här hittar du även ett recept på banankaka med glasyr som bakas i långpanna och en fantastisk variant med chokladkolatopping.

Annas saftiga banankaka – bästa receptet Annas saftiga banankaka är lätt att baka och en riktig klassiker till fikat. Har du bananer som är på väg att bli övermogna är de perfekta i banankaka

Annas saftiga banankaka är lätt att baka och en riktig klassiker till fikat. Har du bananer som är på väg att bli övermogna är de perfekta i banankaka! Här hittar du även ett recept på banankaka med glasyr som bakas i långpanna och en fantastisk variant med chokladkolatopping.

Jag älskar att sätta tänderna i något knaprigt då och då. Eftersom jag har IBS och inte tål linfrön är detta lchf-sesamknäcke ett bra alternativ till fröknäcke. Dessutom godare om du frågar mig. Ingredienser till en plåt sesamknäcke: 3 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 60 gram riven ost, det är drygt 1 dl (gärna lagrad ost) 1 msk fiberhusk 1 dl vatten 2 ägg 1/2-1 tsk salt (jag tror att mina smaklökar förändrats, nu har jag 1/4-till MAX 1/2 tsk salt) Flingsalt (kan uteslutas) Gör…

Jag älskar att sätta tänderna i något knaprigt då och då. Eftersom jag har IBS och inte tål linfrön är detta lchf-sesamknäcke ett bra alternativ till fröknäcke. Dessutom godare om du frågar mig. Ingredienser till en plåt sesamknäcke: 3 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 60 gram riven ost, det är drygt 1 dl (gärna lagrad ost) 1 msk fiberhusk 1 dl vatten 2 ägg 1/2-1 tsk salt (jag tror att mina smaklökar förändrats, nu har jag 1/4-till MAX 1/2 tsk salt) Flingsalt (kan uteslutas) Gör…

Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. - Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället.

Saftigt rågbröd Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. – Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället

Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. - Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället.

Pinterest
Search