Nyttiga julkakor

Utforska relaterade ämnen

Bountybollar, lchf, mjölkfritt, laktosfria, mejerfritt, sockerfritt,

Bountybollar, lchf, mjölkfritt, laktosfria, mejerfritt, sockerfritt,

Nyttiga sötsaker

Nyttiga sötsaker (söta saker)

Nyttiga sötsaker

Banan godis

Banan godis

Dark Chocolate Coconut Bites - creamy coconut filling topped with dark chocolate! A naturally sweet recipe that is super easy to make.  pinchofyum.com

Naturally Sweet Dark Chocolate Coconut Bites

Dark Chocolate Coconut Bites - creamy coconut filling topped with dark chocolate! A naturally sweet recipe that is super easy to make. pinchofyum.com

Mumsmums i långpanna är enkelt att göra och är supergott!

Mumsmums i långpanna är enkelt att göra och är supergott!

Underbart goda chokladtryfflar med avokado som är väldigt enkla att göra! Perfekt när sötsuget sätter in.

Underbart goda chokladtryfflar med avokado som är väldigt enkla att göra! Perfekt när sötsuget sätter in.

I'm a bit skeptical, but I may still try this.  Healthy Avocado Chocolate Cookies - The Smoothie Lover

Healthy Avocado Chocolate Cookies

I'm a bit skeptical, but I may still try this. Healthy Avocado Chocolate Cookies - The Smoothie Lover

Bountybollar, lchf, paleo, mjölkfritt, sockerfritt, mejerifritt

Bountybollar, lchf, paleo, mjölkfritt, sockerfritt, mejerifritt

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Denne ble til da jeg testet ut Cecilies vaniljefudge . Og du evige himmel, så gode de ble! Jeg sliter med å la de være i fred. Selv om søtsa...

Denne ble til da jeg testet ut Cecilies vaniljefudge . Og du evige himmel, så gode de ble! Jeg sliter med å la de være i fred. Selv om søtsa...

Pinterest
Sök