Pinterest • Världens idékatalog

BarnVital 60 tab från Alpha Plus. Så bra näring till ditt barn! Hos Enerqikliniken. www.acupunctura.se

Köttfärsbloggens extra goda tomatsås - Köttfärsbloggen.se #tomatsås #mat #middag

När du tycker att du har problem med ditt barn (1-9 år)

från Foursquare

Midsommarkransen

Äntligen en bra multivitamin- och mineraltablett för barnen! Packad med näring från naturliga källor och fri från skumma tillsatser är den ett fint komplement till en daglig, bra kost för alla barn. Tabletter med naturlig smak av frukter, formade som små djur!

Eklöv med bara lite "grönt" kvar! Innan bladet lämnar grenen på hösten vill trädet ha så mycket näring som möjligt till stam och rötter. Den gröna färgen i lövet försvinner när klorofyllet i bladet bryts ner. "Titta! Här finns det bara lite "grönt" kvar"! Här får du veta mer!

Näring åt hela familjens hud. Ekologisk olivolja, sesam och kokosolja ger näring, skyddar och lugnar huden. De är doftfria, och är lämplig för dem som har benägenhet för torr eller problematisk hud. Innehåller inte petrokemiska, paraffin eller mineraloljor. Hur du använder: Använd som en mild rengöringstvätt på lilla barnets hud från topp till tå, under bad tillfällena. Eller som en lugnande lotion för hela familjen. Denna produkt kan också användas för att tvätta bort make-up och det är…

"Kraftblomma" Budskap; Ta hand om ditt inre barn. Ge näring och kärlek, värme och omvårdnad. Det ger dig den kraft du behöver och du blommar.

Hidden Maternal Gluten Intolerance and Long-term Effects on Children- Natural Wonderer

En rik blandning av ekologiska oljor ger dina läppar naturlig näring och håller dem fräscha. Färska droppar av grapefrukt ger dina läppar en frisk naturlig lyster. Tillverkad med livsmedelsklassade ekologiska oljor, alltså alla oljor som används är hälsosamma och näringsrika. Inga starka kemikalier, idealisk för barn. Med certifierade ekologiska ingredienser: Cold pressed extra virgin Olive Oil*, Cold pressed Avocado Oil*, Virgin Coconut Oil*, Beeswax**, Grapefruit Oil* *certifierad ...