Pinterest • Världens idékatalog

Presto Daycare - PrestoDaycare är en digital verktygslåda som gör organiserad barnomsorg enklare, effektivare, säkrare och dessutom mer kommunikativ. PrestoDaycare är en så kallad molnlösning som har utvecklats i samråd med pedagoger, lärare, skolchefer och föräldrar. PrestoDaycare körs via webb, pekskärmar (plattor) och smarta mobiler. Du kan bli franchisetagare till PrestoDaycare!

Smart Classroom Management: How To Talk To Parents Who Just Don't Care

35
2

Do you want your own Eggs Inc? Become a franchisee right now!

The future of fast food har kommit till Franchise Finder! Salads and Smoothies enkla men geniala affärsidé är att göra snabb mat som gör nytta! Deras restauranger levererar hälsosam och fräsch fast food med kvalitét och det är riktigt prisvärt! Så nu kan alltså DU vara med och bygga den hälsosamma framtiden med Salads and Smoothies! Bli franchisetagare och gör hälsosam nytta du med!

McCarthy Business Consulting AB Team McCarthy söker blivande framgångs-coacher!

Kahls The och Kaffehandel - för dig som vill äga och driva en egen te och kaffehandel

1

FemtioFemPlus - En affärsidé där aktiva seniorer utför bland annat städning, trädgårdsarbete och renoveringar hos företag, kommuner och privatpersoner, i alla åldrar. En verksamhet som vuxit snabbt sedan start och fortsätter att växa med franchising. DU kan därför bli franchisetagare för dem idag!

Vi söker drivande och serviceinriktade krögare som vill driva en Pub Niska restaurang och vara med att utveckla och expandera vårt koncept.

Vigårda söker nu en drivande och serviceinriktad krögare som kan och vill driva en Vigårda restaurang och vara med att utveckla och expandera konceptet, Vigårda Grillen. Ansök att bli franchisetagare nu!

Fashionized.se Är du intresserad av mode och kläder för barn och ”tweenies" och ett flexibelt arbete? Då är detta något för dig!