Pinterest • Världens idékatalog

Fin gammal stuga, på långt håll ser taket ut som halmtak.

Hashima ligger cirka 15 kilometer sydväst om Nagasaki i Japan. På långt håll ser den 6,3 hektar lilla ön ut som ett gammalt slagskepp, därav smeknamnet The Battleship Island.

1

Ike Kligerman Barkley Architects: Boston & New England Remodelista Architect / Designer Directory

Ike Kligerman Barkley Architects: New York City & Mid-Atlantic Remodelista Architect / Designer Directory

35
3

Rosa 'Loiste' (=”Lysande”) är en rosbuske som växer till ca 1-1,2 meters höjd. Bladverket är mörkt grönt och friskt. Blommar från slutet av juni och blomningen fortgår i ca 1 månad. Man lägger särskilt märke till den starka blomfärgen på långt håll. Introducerades 2012 och nu börjar plantor finnas. Zon III.

1
1

12. Axelrotation<br>Fatta gummibandet så att det är sträckt när du håller armbågarna i 90 grader nära midjan. Rotera ut den ena sidans arm så långt du kan. Håll emot på tillbakavägen. Jobba långsamt och koncentrerat. Den andra armen är helt stilla. Upprepa med andra armen.

Vår konstiga jord på långt och nära håll

Nu är det inte långt kvar tills den här finns på marknaden, håll utkik! #cupcakebook #cupcakebok #receptbok #kokbok #bakbok #heidisfavoriter #baka #cupcake #baklycka #helasverigebakar #göteborg #author #författare #dekorationstips #lyckas @fridavalentin

Slangbella Cobra är utrustad med ett sikte som gör att man kan träffa mål på långt avstånd med en för slangbellor förvånande precision. Detta är en ”avancerad” slangbella med extrem träffsäkerhet och oerhörd kraft. Denna passar utmärkt till nybörjare såväl som proffs. Denna slangbella är utrustad med ett sikte som gör att man kan träffa mål på långt avstånd med en för slangbellor förvånande precision. Det går alldeles utmärkt att träffa mål på upp till 300 meters håll med lite övning.

1

DigitaltMuseum - Tingstad flisor är ett gravfält på Stora alvaret, mellan Stora Dalby i Kastlösa socken och Gösslunda i Hulterstads socken i Mörbylånga kommun. Platsen är 220 x 75 meter stor och daterad till brons- och järnåldern. Namnet kommer av två resta, tillhuggna kalkstensflisor (ca 3 meter höga och 1,5 meter breda), som i det öppna, trädlösa landskapet är synliga på långt håll. De har troligen fungerat som riktmärken för dem som färdades över Alvaret. Från många byar leder stigar…

Redan på långt håll ser man att här bor en familj som älskar jul. Terrassen är ombonat pyntad med fårskinn och levande ljus, en ståtlig gran lyser stämningsfullt. "Vårt hus är som gjort för att fira jul i, huset är gediget och har själ och det behövs inte mycket julpynt för att det ska kännas som jul", säger Camilla.

1