Pinterest • Världens idékatalog

Louise pasta över en kastrull - Recept - Tasteline.com

Mättande pastarätt med tonfisk och ostsås – och snabblagat! 300 g pasta t ex penne 250 g broccolibuketter ½ purjolök Smör 370 g tonfisk i vatten 2½ dl Kelda® pastasås mild ost ••• Koka pastan och lägg i broccolin när det återstår ca 3 min av koktiden. Strimla och fräs purjolöken i smör-&rapsolja i en kastrull. Häll av vattnet från tonfisken. Lägg den i kastrullen och häll på ostsåsen. Låt koka ca 1 min. Servera såsen till pastan.

Allt-i-en-kastrull-pasta

Allt-i-en-kastrull-pasta (Foodstories.se)

Allt-i-en-kastrull-pasta

One pot pasta med basilika och soltorkade tomater

Enklare sätt att koka pasta finns inte! Ös ner alla ingredienser i en och samma kastrull och låt koka ihop till en krämig och smakrik pastarätt.

Glass Pot by Massimo Castagna

Join me on Fancy! Discover amazing stuff, collect the things you love, buy it all in one place.

pin 199
heart 44

Allt-i-en-kastrull-pasta (Foodstories.se)

Allt-i-en-kastrull-pasta

Snabb o god pastarätt

Pasta – hel maträtt i en kastrull - Mitt Kök

Pasta Bolognese till många

En av alla mina favoriträtter, när jag lagar bolognese lagar jag alltid mycket och fyller frysen. Jag fryser in så varje låda innehåller 3-4 portioner, världens bästa snabbmat sen. Bara koka pasta och tina såsen i en kastrull. Och det är också riktigt schysst att bjuda på när man får gäster, alla älskar ett riktigt god bolognese. Nästan en hel flaska gott rödvin åker i, och det som inte åker i grytan är perfekt sällskap när du lagar maten. /Jessica