Grekisk Pyttipanna - Kokaihop Supergott och enkelt!

Grekisk Pyttipanna - Kokaihop Supergott och enkelt!

Grekisk Pyttipanna - LoveDaisy - Recept

Grekisk Pyttipanna - LoveDaisy - Recept

Här är en riktigt smaskig och spännande variant av pyttipanna. Förutom tärnad potatis innehåller den här pytten även flera goda rotfrukter och matig grillkorv. Medan allting sköter sig själv i ugnen så vispar du enkelt ihop en svalkande pepparrotskräm som serveras som tillbehör.

Här är en riktigt smaskig och spännande variant av pyttipanna. Förutom tärnad potatis innehåller den här pytten även flera goda rotfrukter och matig grillkorv. Medan allting sköter sig själv i ugnen så vispar du enkelt ihop en svalkande pepparrotskräm som serveras som tillbehör.

Grekisk Pyttipanna

Grekisk Pyttipanna

En thailändsk pyttipanna, där ingredienserna kan varieras efter tycke och smak. Här är ett vegetariskt grundrecept, som ofta kompletteras med wokade räkor.

Pad thai

En thailändsk pyttipanna, där ingredienserna kan varieras efter tycke och smak. Här är ett vegetariskt grundrecept, som ofta kompletteras med wokade räkor.

Fläskfilé Rydberg med senapscrème är en rätt full av smak. Fläskfilén tärnas upp och steks på samma sätt som potatisen. Senapscrèmen gör du enkelt genom att röra ihop crème fraiche och senap med lite honung och persilja. Servera med stekt zucchini.

Fläskfilé Rydberg med senapscrème är en rätt full av smak. Fläskfilén tärnas upp och steks på samma sätt som potatisen. Senapscrèmen gör du enkelt genom att röra ihop crème fraiche och senap med lite honung och persilja. Servera med stekt zucchini.

Vegetarisk pyttipanna

Vegetarisk pyttipanna

Baked Ham and Cheese Rollups - These are a crowd pleaser EVERY time I make them.

These Baked Ham and Cheese Rollups are a crowd please dinner or appetizer every single time. Made with crescent dough, ham, swiss cheese, & a mustard glaze.

St Juan Roses: December DIY Happy Holiday Bread - sooo easy!

I replicated this with a few packages of crescent rolls, brushed lightly with an egg wash, and served it with herb butter. It was very easy to pull apart the individual pieces, and turned out really pretty. Would definitely make again.

Pinterest
Search