Bröllopspresentsmiddag för Maria & Joakim tillsammans med Åsa och Jörgen.  Maria med nyfödd behöver alkoholfria alternativ, därav de extra dryckerna.  Förrätt: "3 sorters sill" - smårätter som gubbröra på knäcke, rostad inlagd strömming på rågbröd och sillpannacotta.  Huvudrätt: Grillad hälleflundra med grillat bacon och grillade grönsaksspett. Tzatsiki, valnötsajvar och grönkålssallad till.  Efterrätt: Fruktzabaione a la creme brulée

Bröllopspresentsmiddag för Maria & Joakim tillsammans med Åsa och Jörgen. Maria med nyfödd behöver alkoholfria alternativ, därav de extra dryckerna. Förrätt: "3 sorters sill" - smårätter som gubbröra på knäcke, rostad inlagd strömming på rågbröd och sillpannacotta. Huvudrätt: Grillad hälleflundra med grillat bacon och grillade grönsaksspett. Tzatsiki, valnötsajvar och grönkålssallad till. Efterrätt: Fruktzabaione a la creme brulée

Citrus- and ginger-marinated fruit with coconut ice cream. Recipe: Mari Bergman, Photo & Styling: Sanna Livijn Wexell.

Citrus- and ginger-marinated fruit with coconut ice cream.

A decadent Scandi starter - perfect finger food shared on a winters night with good friends and good wine.

Prawns on toast (Toast skagen)

A warming bowl of creamy soup with chunky potato. Try serving with Scandinavian-inspired prawns on toast (toast skagen).

Spring Pizza by zenchef

Spring Pizza with egg, prosciutto, asparagus, and cheese.its been on my to do list to do a pizza with an egg on it

Krispiga rarakor

Crispy Swedish hash brown with cale, goat cheese sauce and beetroot sprouts.

Noodle work with pal choi and crispy tofu.

Pinterest
Search