Pinterest • Världens idékatalog

Making Bacon From Pork Belly - How To Cure and Smoke Your Own Bacon

157
6

Saltning Saltning är världens äldsta konserveringsmetod. Att salta kött är grunden när man röker och torkar kött. Saltet ger smak och ändrar också...

Bra kött :, från nos till svans /, Gert Klötzke ... Boken innehåller trehundra recept med nöttkött, lamm, killing, gris, fågel och vilt. Recepten är indelade efter tillagningssätt: koka, laga i gryta, ugnssteka, steka i panna, grilla eller röka. Även avsnitt om hur man gör sin egen korv, lagar de godaste såserna, fonderna och tillbehören till köttet. #faktabok #matlagning

från FamilyHomePlans.com

Bench-tool System Woodworking Plan - Product Code DP-00560

Bench-tool System Woodworking Plan - Product Code DP-00560 | Save valuable space by storing your benchtop tools vertically on trays in a roll-around cabinet. The matching tool base makes a perfect mobile workstation. Build one or more of each.

181
14

John Akers explains the basics on how to build your own smokehouse, starting with the most important part, foundation. Subscribe NOW to Tim Farmer's Country ...

8
3
från The Woks of Life

Cantonese Roast Pork Belly

Cantonese Roasted Pork Belly

6