Snabb rabarberpaj på smördeg | Recept.nu

Snabb rabarberpaj på smördeg

Snabb rabarberpaj på smördeg | Recept.nu

Napoleonbakelse – klassisk smördegsbakelse med grädde, vaniljkräm, äppelmos, sylt och glasyr.

Napoleonbakelse – klassisk smördegsbakelse med grädde, vaniljkräm, äppelmos, sylt och glasyr.

Snilleskök

Snilleskök

Smördegsbakelse med säsongens frukt och vaniljkräm

Smördegsbakelse med säsongens frukt och vaniljkräm

Spröd smördeg som fylls med smarrig kardemummakräm och friska hallon. Så gott!

Spröd smördeg som fylls med smarrig kardemummakräm och friska hallon. Så gott!

Ta vara på säsongens skörd av äpplen genom att baka vackra äppelrosor. Det bästa av allt? De är superenkla att göra (fast de garanterat kommer att upplevas avancerade av middagsgästerna)...

Ta vara på säsongens skörd av äpplen genom att baka vackra äppelrosor. Det bästa av allt? De är superenkla att göra (fast de garanterat kommer att upplevas avancerade av middagsgästerna)...

små äppelpajer

små äppelpajer

Färdiga smördegsplattor, skivad frukt, hackade nötter, lite socker och en kvart i ugnen. Pudra lite florsocker över och servera med lite vaniljglass. Så gott!  Beräkna en smördegsplatta per person. Låt tina och gör sedan två rundlar i varje platta genom att trycka ner ett glas. Man kan trycka ganska hårt, men degen ska fortfarande hänga ihop. Sedan penslar man allt på smördegsplattan med ägg- utom inuti själva rundlarna, där pickar man bara med gaffel. Därefter river man lite mandelmassa och…

Färdiga smördegsplattor, skivad frukt, hackade nötter, lite socker och en kvart i ugnen. Pudra lite florsocker över och servera med lite vaniljglass. Så gott! Beräkna en smördegsplatta per person. Låt tina och gör sedan två rundlar i varje platta genom att trycka ner ett glas. Man kan trycka ganska hårt, men degen ska fortfarande hänga ihop. Sedan penslar man allt på smördegsplattan med ägg- utom inuti själva rundlarna, där pickar man bara med gaffel. Därefter river man lite mandelmassa och…

Mazarinkaka – Sökresultat – Lindas Bakskola

Mazarine tart - a Swedish almond classic but the glaze is usually colorless - give me a shout if you need translation

Kanelbullens dag imorgon! Då är det dags att ladda upp! Är ni redo? Har man inte tid att göra sina egna bullar så har du en rulltårta på en kvart som smakar precis som kanelbullar. Ja de smakar verkligen som kanelbullar kanske en aning luftigare. Jag har gjort ett recept tidigare som en stor tårta [...]

Kanelbullens dag imorgon! Då är det dags att ladda upp! Är ni redo? Har man inte tid att göra sina egna bullar så har du en rulltårta på en kvart som smakar precis som kanelbullar. Ja de smakar verkligen som kanelbullar kanske en aning luftigare. Jag har gjort ett recept tidigare som en stor tårta [...]

Frasig & krämig citronpaj – Lindas Bakskola

Frasig & krämig citronpaj – Lindas Bakskola

Kladdkaka med inbakad kolakräm - Recept på en drömgod kladdkaka med inbakad kolakräm (dulce de leche). Otroligt god och superenkel att göra.

Kladdkaka med inbakad kolakräm

Recipe for Baked Chocolate cake with caramel cream

K O L A P A J – Fikastunder

K O L A P A J – Fikastunder

Pinterest
Search