Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

Pasta carbonara - Enkelt recept på jättegod pasta carbonara med spaghetti, bacon, ägg, lök, grädde och parmesanost.

Pasta carbonara

Pasta carbonara - Enkelt recept på jättegod pasta carbonara med spaghetti, bacon, ägg, lök, grädde och parmesanost.

Fantastiskt mjälla och välsmakande frikadeller som du gör av bland annat kalvfärs, ägg, lök, ströbröd och rivet citronskal. Som tillbehör serveras krämig, sötsyrlig dillsås, nykokt potatis och smakrik morotssallad. Ett mumsigt och rejält middagsrecept!

Fantastiskt mjälla och välsmakande frikadeller som du gör av bland annat kalvfärs, ägg, lök, ströbröd och rivet citronskal. Som tillbehör serveras krämig, sötsyrlig dillsås, nykokt potatis och smakrik morotssallad. Ett mumsigt och rejält middagsrecept!

Menemen är en turkisk äggrätt som gärna serveras till frukost tillsammans med en kopp te och en bit bröd. Äggen vispas släta och sen hälls de ner i stekpannan med tomat- och paprikasåsen. Äggen ska vara lösa och krämiga i konsistensen. Jag gillar mina ägg hela, lite som chakchouka, så jag knäcker i dem och låter dem pocheras långsamt i såsen. Det blir underbart gott med en bit bröd bredvid. 2-3 portioner 1 gul lök 2 sivri (turkisk paprika) eller 1 grön paprika 1 röd paprika 1-2 st chili (om…

Menemen är en turkisk äggrätt som gärna serveras till frukost tillsammans med en kopp te och en bit bröd. Äggen vispas släta och sen hälls de ner i stekpannan med tomat- och paprikasåsen. Äggen ska vara lösa och krämiga i konsistensen. Jag gillar mina ägg hela, lite som chakchouka, så jag knäcker i dem och låter dem pocheras långsamt i såsen. Det blir underbart gott med en bit bröd bredvid. 2-3 portioner 1 gul lök 2 sivri (turkisk paprika) eller 1 grön paprika 1 röd paprika 1-2 st chili (om…

Fantastiskt matiga vegobullar som du gör av bland annat potatis, kikärter, ägg, lök, morot, spiskummin och persilja. Tillsammans med tillbehör som nykokt ris, vitlöksyoghurt och feta- och paprikasallad blir det en god och smakrik rätt för så väl vegetarianer som för dig som vill äta mindre kött.

Fantastiskt matiga vegobullar som du gör av bland annat potatis, kikärter, ägg, lök, morot, spiskummin och persilja. Tillsammans med tillbehör som nykokt ris, vitlöksyoghurt och feta- och paprikasallad blir det en god och smakrik rätt för så väl vegetarianer som för dig som vill äta mindre kött.

Menemen är en turkisk äggrätt som gärna serveras till frukost tillsammans med en kopp te och en bit bröd. Äggen vispas släta och sen hälls de ner i stekpannan med tomat- och paprikasåsen. Äggen ska vara lösa och krämiga i konsistensen. Jag gillar mina ägg hela, lite som chakchouka, så jag knäcker i dem och låter dem pocheras långsamt i såsen. Det blir underbart gott med en bit bröd bredvid.  2-3 portioner 1 gul lök 2 sivri (turkisk paprika) eller 1 grön paprika 1 röd paprika 1-2 st chili (om…

Menemen är en turkisk äggrätt som gärna serveras till frukost tillsammans med en kopp te och en bit bröd. Äggen vispas släta och sen hälls de ner i stekpannan med tomat- och paprikasåsen. Äggen ska vara lösa och krämiga i konsistensen. Jag gillar mina ägg hela, lite som chakchouka, så jag knäcker i dem och låter dem pocheras långsamt i såsen. Det blir underbart gott med en bit bröd bredvid. 2-3 portioner 1 gul lök 2 sivri (turkisk paprika) eller 1 grön paprika 1 röd paprika 1-2 st chili (om…

2 personer 1 ägg 1/2 gul lök 1/2 ask fryst ingefära 1 pressad vitlöksklyfta 1/2 kruka limebasilika 250 gr kalkonfärs 1/2 tsk salt...

2 personer 1 ägg 1/2 gul lök 1/2 ask fryst ingefära 1 pressad vitlöksklyfta 1/2 kruka limebasilika 250 gr kalkonfärs 1/2 tsk salt...

Matjesill med hackat ägg, lök och brynt smör

Matjesill med hackat ägg, lök och brynt smör Brynt smör förhöjer verkligen smaken på kryddig matjesill

Matjesill med hackat ägg, lök och brynt smör

Nubberöra på matjessill, kaviar, ägg, lök och äpple är en lättlagad och klassisk röra till midsommar, jul och påsk – eller vilken vardag som helst. Krämig av majonnäs och crème fraiche, perfekt att bjuda på knäckebröd, kavring eller pumpernickel. Som snittar, förrätt eller på festbuffén!

Nubberöra på matjessill, kaviar, ägg, lök och äpple är en lättlagad och klassisk röra till midsommar, jul och påsk – eller vilken vardag som helst. Krämig av majonnäs och crème fraiche, perfekt att bjuda på knäckebröd, kavring eller pumpernickel. Som snittar, förrätt eller på festbuffén!

Pinterest
Search