INGEN gör så goda pannkakor som min mamma. Det här är hennes recept. 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk socker 6 dl mjölk 3 ägg Blanda mjöl, salt, socker och hälften av mjölken. Vispa smeten tills …

INGEN gör så goda pannkakor som min mamma. Det här är hennes recept. 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk socker 6 dl mjölk 3 ägg Blanda mjöl, salt, socker och hälften av mjölken. Vispa smeten tills …

Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

Det här vegetariska receptet av zucchiniplättar är både smakrikt och mättande. Zucchinin grovrivs och blandas med majs, lök, kryddor, ägg och mjöl. Hettan kommer från cayennepepparn och kan varieras efter smak. Serveras tillsammans med en klick gräddfil, gräslök och krispig sallad.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Nyttiga, supergoda plättar gjorda på Keso och ägg, helt utan mjöl. Goda och mättande till frukost, lunch eller mellis.

Nyttiga, supergoda plättar gjorda på Keso och ägg, helt utan mjöl. Goda och mättande till frukost, lunch eller mellis.

Bananpannkaka är oerhört nyttigt och gott att äta till frukost, mellanmål eller bjuda på som dessert! Här är våra tips och recept!

Bananpannkakor – grundrecept

Bananpannkaka är oerhört nyttigt och gott att äta till frukost, mellanmål eller bjuda på som dessert! Här är våra tips och recept!

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor

kesobröd 500 g Keso 4 ägg 2 tsk bakpulver 1 msk fiberhusk ¾ tsk salt 1 dl linfrön 1 dl sesamfrön 1 dl solroskärnor 1 dl pumpakärnor

Goda kesoplättar är det perfekta mellanmålet, det är både nyttigt och går snabbt att svänga ihop. Kesoplättar görs utan mjöl och är dessutom fullproppade med protein, vilket gör dem till ett perfekt mellanmål för dig som tränar och vill komma i form!

Kanonrecept på kesoplättar utan mjöl

Goda kesoplättar är det perfekta mellanmålet, det är både nyttigt och går snabbt att svänga ihop. Kesoplättar görs utan mjöl och är dessutom fullproppade med protein, vilket gör dem till ett perfekt mellanmål för dig som tränar och vill komma i form!

Kanonrecept på kesoplättar utan mjöl

Kanonrecept på kesoplättar utan mjöl

Kesoplättar

Kanonrecept på kesoplättar utan mjöl

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

INGEN gör så goda pannkakor som min mamma. Det här är hennes recept. 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk socker 6 dl mjölk 3 ägg Blanda mjöl, salt, socker och hälften av mjölken. Vispa smeten tills …

INGEN gör så goda pannkakor som min mamma. Det här är hennes recept. 2 1/2 dl vetemjöl 1 tsk salt 1 msk socker 6 dl mjölk 3 ägg Blanda mjöl, salt, socker och hälften av mjölken. Vispa smeten tills …

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Recept på Gammaldags pannkakor. Enkelt och gott. Pannkakor görs på vetemjöl, mjölk och ägg och smaksätts med socker och salt. Smeten vispas ihop och steks i smör i stekpanna. Medan man steker är det klokt att röra i smeten då och då, så att inte allt mjöl sjunker till botten. Det finns många olika sätt att äta pannkakor på, men vispad grädde och sylt är en favorit bland de flesta. Annars är strösocker och en liten klick smör ett alternativ. Förr åts dessa pannkakor ofta kalla.

Frasiga och ljuvligt goda spanska bakverk som påminner om munkar i smaken. De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås. Himmelskt gott! Även chokladsås är riktigt mumsigt till.  1 stor skål churros, ca 8-10 portioner 3 dl vatten 3 dl mjöl 125 g smör 3 ägg 1 msk socker 0,5 tsk vaniljsocker 0,5 tsk salt Fritering: Olja  (jag använder rapsolja) Topping: 1 dl socker 1…

Frasiga och ljuvligt goda spanska bakverk som påminner om munkar i smaken. De friteras gyllene, doppas i kanelsocker och serveras gärna med en god dippsås. Jag föredrar helst mina churros med dulche de leche, karamelliserad mjölk kokt till kolasås. Himmelskt gott! Även chokladsås är riktigt mumsigt till. 1 stor skål churros, ca 8-10 portioner 3 dl vatten 3 dl mjöl 125 g smör 3 ägg 1 msk socker 0,5 tsk vaniljsocker 0,5 tsk salt Fritering: Olja (jag använder rapsolja) Topping: 1 dl socker 1…

Pinterest
Search