Lyft den vardagliga vitkålen till nya smakhöjder genom att baka klyftor av den i ugnen tills den blir mjuk och mild. Skeda över brynt smör och servera med salt kapris och krämigt kokta ägg. Bjud helveggo med potatismos. Eller med kassler eller rökt skinka.

Lyft den vardagliga vitkålen till nya smakhöjder genom att baka klyftor av den i ugnen tills den blir mjuk och mild. Skeda över brynt smör och servera med salt kapris och krämigt kokta ägg. Bjud helveggo med potatismos. Eller med kassler eller rökt skinka.

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

smörgåstårta_ägg_skinka_leverpastej

smörgåstårta_ägg_skinka_leverpastej

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

Ägg Benedict är en klassisk brunchrätt - läcker toast med pocherat ägg, skinka och hollandaise.

Ägg Benedict

Ägg Benedict är en klassisk brunchrätt - läcker toast med pocherat ägg, skinka och hollandaise.

Voor dit heerlijke recept heb je heel weinig ingrediënten nodig (voor 9 muffins): - 1 ui - Ham - 8 eieren - Melk - 1/2 eetlepel olie - 1/2 eetlepel gist - Kaas - Zout - Peper Volg de zeer eenvoudige…

There’s something so yummy about a well-made omelette. The way the fluffy eggs mix with the cheese, meat, and other ingredients that you stuff inside is just perfect in a way that you can’t get by eating those foods separately.

Snabb och lätt lunch är omelett med olika fyllningar . En omelett med ost, skinka , finhackad persilja och tomat. Det här behöver du : olivolja ( eller smör) 2 ägg 1 1/2 msk grädde 2 st rökt skinka 2 körsbärstomater Finhackad  persilja salt Fyllning  : 2 skivor ost Gör så … Läs mer

Snabb och lätt lunch är omelett med olika fyllningar . En omelett med ost, skinka , finhackad persilja och tomat. Det här behöver du : olivolja ( eller smör) 2 ägg 1 1/2 msk grädde 2 st rökt skinka 2 körsbärstomater Finhackad persilja salt Fyllning : 2 skivor ost Gör så … Läs mer

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda -  Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min.  Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

nyttiga chia-/havre scones Recept - 8 frallor/bullar: - 3 dl havregryn - 2 tsk bakpulver - 3 dl kvarg/yoghurtkvarg - 1 tsk kokosolja - 2 msk chiafrö - 1 ägg - en nypa salt & kanel/brödkrydda - Mixa allt jämnt och forma bullar. Strö på lite chia/sesam/pumpa/linfrö och baka 175* ca 20min. Jag hade philadelphiaost och skinka på ena frallan och kokt ägg med avokado på andra. Alltid örtsalt, svartpeppar och chiliflakes på toppen. Tips!!

KESO-toast-plättar! Recept: 2 ägg 250 g keso  1 msk fiberhusk 1 nypa salt ost i skivor rökt skinka tomat dijonsenap smör att steka i.

KESO-toast-plättar! Recept: 2 ägg 250 g keso 1 msk fiberhusk 1 nypa salt ost i skivor rökt skinka tomat dijonsenap smör att steka i.

Ett härligt recept på stiliga ostmuffins med rökt skinka, dijonsenap och örter som passar utmärkt att servera på buffé eller som tillbehör till måltider. Du gör matmuffinsarna av bland annat ägg, yoghurt, mjöl, rödlök, skinka och ost.

Ett härligt recept på stiliga ostmuffins med rökt skinka, dijonsenap och örter som passar utmärkt att servera på buffé eller som tillbehör till måltider. Du gör matmuffinsarna av bland annat ägg, yoghurt, mjöl, rödlök, skinka och ost.

, Tunna, frasiga galetter tillagas enbart på bovetemjöl, vatten och en nypa salt. I södra Bretagne vispas smeten med mjölk, ägg och vetemjöl, fast själva den syrliga och nötiga smaken av bovetet kommer bäst till sin rätt om man håller sig till det nordbretonska originalet. Men var kommer i så fall ägget in i sammanhanget, så att galetterna kunde platsa som äggrecept? Jo, klassikern framför andra – en galette complète – gräddas medan ett knäckt ägg tillagas ovanpå. Äggulan flankeras sedan av…

, Tunna, frasiga galetter tillagas enbart på bovetemjöl, vatten och en nypa salt. I södra Bretagne vispas smeten med mjölk, ägg och vetemjöl, fast själva den syrliga och nötiga smaken av bovetet kommer bäst till sin rätt om man håller sig till det nordbretonska originalet. Men var kommer i så fall ägget in i sammanhanget, så att galetterna kunde platsa som äggrecept? Jo, klassikern framför andra – en galette complète – gräddas medan ett knäckt ägg tillagas ovanpå. Äggulan flankeras sedan av…

Pinterest
Search