Chilistekt ankbröst med ljummen sallad & kanelsky

Chilistekt ankbröst med ljummen sallad & kanelsky För ett saftigt kött krävs en bra stektermometer. Ankbrösten steks till 66° och får vila ca 10 min – temperaturen går då upp till ca 70°

Chilistekt ankbröst med ljummen sallad & kanelsky

Honungsstekta revbensspjäll | Allt om Mat

Honungsstekta revbensspjäll

Balsammarinerad kyckling på spett i baguette med mangosalsa

Ankbröst med asiatisk morotssallad (kock Donal Skehan)

Ankbröst med asiatisk morotssallad

Ankbröst med asiatisk morotssallad (kock Donal Skehan)

Svenska smaker möter Medelhavet. Galet gottrecept med falukorv, getost och zucchini! Läs också: Falukorv i ugn - recept av stjärnkocken Tommy Myllymäki

Falukorv i ugn på Medelhavsvis

Fläskfilé lindad i bacon med ugnsrostad potatis och steklök - perfekt helgmat!

Buffel mozzarella med rostade tomater

Kyckling på jägarens vis – Pollo in tecia cacciatora

Halstrad pilgrimsmussla med parmesanaioli, krispig äppelsallad, potatisfondant och levainchips

Halstrad pilgrimsmussla med parmesanaioli, krispig äppelsallad, potatisfondant och levainchips

Allt-i-ett ugnsbakad 
kyckling med potatis 
och paprika

Allt-i-ett ugnsbakad 
kyckling med potatis 
och paprika

Food Inspiration, Medan, God Mat, Swedish Foods, All In One, Chorizo, Easy Meals, Ovens

Pinterest
Search