Idas Bananbröd

Idas Bananbröd

Vegan Raw, Raw Food, Banana Bread, Salts, Bananas, Brunch, Brunch Menu, Banana

Bananbröd

Bananbröd

Mina barn älskar bananer, och banan bröd är också en stor favorit hemma hos oss. I "The Joy of Cooking" finns det ett underbart recept som jag ofta bakar tillsammans med barnen. Banan bröd Sätt ugn...

Mina barn älskar bananer, och banan bröd är också en stor favorit hemma hos oss. I "The Joy of Cooking" finns det ett underbart recept som jag ofta bakar tillsammans med barnen. Banan bröd Sätt ugn...

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer!

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer!

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer! Relaterade

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer! Relaterade

Världens godaste bananbröd

Världens godaste bananbröd (HANNALICIOUS av Hanna Friberg)

Bananbröd (banankaka) – ROETHLISBERGER - 200 g silkestofu 200 g banan 1 ägg + 3 äggvitor 1 dl vatten 1,5 dl kokosmjöl 3 tsk bakpulver 2 nypor salt 1/4 tsk vaniljpulver 10 g vanilj kasein 2,5 msk sötningsströ (beror på hur sött du önskar)

Bananbröd (banankaka) – ROETHLISBERGER - 200 g silkestofu 200 g banan 1 ägg + 3 äggvitor 1 dl vatten 1,5 dl kokosmjöl 3 tsk bakpulver 2 nypor salt 1/4 tsk vaniljpulver 10 g vanilj kasein 2,5 msk sötningsströ (beror på hur sött du önskar)

Wow. detta är det godaste bananbröd jag gjort! Jag kastade bara lite hastigt och lustigt ihop lite grejer med ett recept i utgångsläge, men tog lite av det jag hade.  Du behöver: 2 väl mogna bananer 2 ägg ca 3 dl mjöl av valfri sort, jag blandade ca 0,5 dl proteinpulver, 0,5 dl dinkelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl bovetemjöl, 1 dl majsmjöl 1 dl havregurt (kesella, yoghurt, fil går också bra) 1 tsk bakpulver massa kanel 2 tsk kokossocker några valnötter eller frön eller liknande  Blanda ägg…

Wow. detta är det godaste bananbröd jag gjort! Jag kastade bara lite hastigt och lustigt ihop lite grejer med ett recept i utgångsläge, men tog lite av det jag hade. Du behöver: 2 väl mogna bananer 2 ägg ca 3 dl mjöl av valfri sort, jag blandade ca 0,5 dl proteinpulver, 0,5 dl dinkelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl bovetemjöl, 1 dl majsmjöl 1 dl havregurt (kesella, yoghurt, fil går också bra) 1 tsk bakpulver massa kanel 2 tsk kokossocker några valnötter eller frön eller liknande Blanda ägg…

Wow. detta är det godaste bananbröd jag gjort! Jag kastade bara lite hastigt och lustigt ihop lite grejer med ett recept i utgångsläge, men tog lite av det jag hade.  Du behöver: 2 väl mogna bananer 2 ägg ca 3 dl mjöl av valfri sort, jag blandade ca 0,5 dl proteinpulver, 0,5 dl dinkelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl bovetemjöl, 1 dl majsmjöl 1 dl havregurt (kesella, yoghurt, fil går också bra) 1 tsk bakpulver massa kanel 2 tsk kokossocker några valnötter eller frön eller liknande  Blanda ägg…

Wow. detta är det godaste bananbröd jag gjort! Jag kastade bara lite hastigt och lustigt ihop lite grejer med ett recept i utgångsläge, men tog lite av det jag hade. Du behöver: 2 väl mogna bananer 2 ägg ca 3 dl mjöl av valfri sort, jag blandade ca 0,5 dl proteinpulver, 0,5 dl dinkelmjöl, 0,5 dl kokosmjöl, 0,5 dl bovetemjöl, 1 dl majsmjöl 1 dl havregurt (kesella, yoghurt, fil går också bra) 1 tsk bakpulver massa kanel 2 tsk kokossocker några valnötter eller frön eller liknande Blanda ägg…

Medeleines bananbröd med frosting

Medeleines bananbröd med frosting (Tidningen Hembakat » Fredriks Fika)

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer! Relaterade

Det här receptet finns med i min bok Ät & Njut och är ett recept som mina barn älskar och som även jag smaskar på ibland! Det är mer sockerkakssubstitut än brödsubstitut och ett perfekt sätt att använda övermogna bananer! Relaterade

Sätt ugnen på 165° och plocka fram,  2st mosade bananer 2dl havregryn 1 ägg 3msk smält kokosolja 1/2 dl havremjölk 1/2 tsk bakpulver 1 msk honung Några stänk kanel Några stänk vaniljpulver En nypa salt

Sätt ugnen på 165° och plocka fram, 2st mosade bananer 2dl havregryn 1 ägg 3msk smält kokosolja 1/2 dl havremjölk 1/2 tsk bakpulver 1 msk honung Några stänk kanel Några stänk vaniljpulver En nypa salt

Pinterest
Search