Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Chokladbiskvier med dulce de leche

Ljuvliga biskvier med mjölkchoklad och dulce de leche. En bra bonus är att de är riktigt roliga att baka också!

Chokladdoppade biskvier fyllda med smörkräm smaksatt med choklad och kaffe. Underbart gott.

Choklad- och kaffebiskvier

Chokladdoppade biskvier fyllda med smörkräm smaksatt med choklad och kaffe. Underbart gott.

Dessa ljuvliga kakor som påminner om biskvier, men i detta recept har vi gjort dem något mindre.

Dessa ljuvliga kakor som påminner om biskvier, men i detta recept har vi gjort dem något mindre.

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Till det yttre är detta inget annat är små söta minibiskvier doppade i mörk choklad. Ta en tugga och det guldgula innanmätet blottas – en len smörkräm med tydlig smak av saffran och apelsin. Oemotståndliga munsbitar att duka upp på julens gottebord!

Italiensk marängsmörkräm

Italiensk marängsmörkräm

Dessa ljuvliga kakor som påminner om biskvier, men i detta recept har vi gjort dem något mindre.

Dessa ljuvliga kakor som påminner om biskvier, men i detta recept har vi gjort dem något mindre.

Sarah Bernhardt (i långpanna) med smörkräm och chokladtäcke

Sarah Bernhardt (i långpanna) med smörkräm och chokladtäcke

Sarah Bernhardt (i långpanna) med smörkräm och chokladtäcke - Mitt kök

Veckans fredagsfika-Chokladbiskvier med Daim i långpanna | Linnéas Skafferi | Bloglovin’

Veckans fredagsfika-Chokladbiskvier med Daim i långpanna (Linnéas Skafferi)

Veckans fredagsfika-Chokladbiskvier med Daim i långpanna | Linnéas Skafferi | Bloglovin’

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Tre varianter på biskvier, en med vit chokladtryffel och basilika, en med likörspetsad smörkräm samt en med rostad kokos.

3 biskvier på Hannas vis

Tre varianter på biskvier, en med vit chokladtryffel och basilika, en med likörspetsad smörkräm samt en med rostad kokos.

Italiensk marängsmörkräm

Italiensk marängsmörkräm

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Jag tröttnar aldrig på biskvier! Jag älskar att sätta smörkräm på mandelmassabotten och doppa den i choklad, en konst i sig. Ja jag vet jag är lite smått galen... Det går utmärkt att göra receptet i långpanna om man känner man inte orkar att pilla. Då struntar du att spritsa ut kakor och trycker ut [...]

Pinterest
Search