Smear with butter, and you will think you are eating the real thing! This low-carb bread sports a pleasing crispy crust with a soft, moist center. It’s bread—you know what to do. Savor it warm, straight out of the oven, or freeze, defrost, and toast to perfection…

Smear with butter, and you will think you are eating the real thing! This keto bread sports a pleasing crispy crust with a soft, moist center.

Blomkålssoppa Recept: Krutonger gör du genom att skära bröd i kuber. Stek gyllenbruna i olivolja. Pressa ned en vitlöksklyfta och strö över finhackad persilja. Salta. Lägg krutonger på soppa och toppa med pumpakärnor. Jag gillar att rosta mina i en stekpanna några minuter, smaken kommer fram då.

Blomkålssoppa Recept: Krutonger gör du genom att skära bröd i kuber. Stek gyllenbruna i olivolja. Pressa ned en vitlöksklyfta och strö över finhackad persilja. Salta. Lägg krutonger på soppa och toppa med pumpakärnor. Jag gillar att rosta mina i en stekpanna några minuter, smaken kommer fram då.

Jag lovade er brödet som jag bakade för några dagar sedan. Brödet är fritt från både mejeri och spannmål, dock inte nötfritt. Jag tycker att brödet påminner lite om surdeg och är ett enkelt bröd att svänga ihop. Gott att rosta!

Jag lovade er brödet som jag bakade för några dagar sedan. Brödet är fritt från både mejeri och spannmål, dock inte nötfritt. Jag tycker att brödet påminner lite om surdeg och är ett enkelt bröd att svänga ihop. Gott att rosta!

Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Ljust bröd utan mjöl. God att rosta.

Ljust bröd utan mjöl. God att rosta.

Ringla honung och olja över rotfrukterna och rosta i ugnen för en krispig utsida och ett mjukt inre. Yoghurtkrämen blir makalöst god med fetaost och bladpersilja. Servera de rostade rotfrukterna tillsammans med yoghurtkrämen, oliver och bröd.

Ringla honung och olja över rotfrukterna och rosta i ugnen för en krispig utsida och ett mjukt inre. Yoghurtkrämen blir makalöst god med fetaost och bladpersilja. Servera de rostade rotfrukterna tillsammans med yoghurtkrämen, oliver och bröd.

Det perfekta brödet att rosta. Fluffigt med lite tuggmotstånd!

Formbröd med frö

Det perfekta brödet att rosta. Fluffigt med lite tuggmotstånd!

Baka ett gott och lättbakat bröd med få kolhydrater. Brödet är mycket gott att rosta!

Baka ett gott och lättbakat bröd med få kolhydrater. Brödet är mycket gott att rosta!

Om man tröttnar på fröbröd med ost, är detta brödet ett alternativ. Det blir som ett ljust bröd. Jag skivar och lägger in i frysen. Sen är det bara att rosta! Glutenfritt kokosbröd 50 gram smält smör 5 ägg 1 dl kokosmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver Topping: Sesamfrön/linfrön Gör såhär: Sätt ugnen på

Om man tröttnar på fröbröd med ost, är detta brödet ett alternativ. Det blir som ett ljust bröd. Jag skivar och lägger in i frysen. Sen är det bara att rosta! Glutenfritt kokosbröd 50 gram smält smör 5 ägg 1 dl kokosmjöl 1 msk fiberhusk 1 tsk bakpulver Topping: Sesamfrön/linfrön Gör såhär: Sätt ugnen på

Bröd med frön och mungbönor blir inte bara hälsosammare utan även saftigare. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Dessutom är det glutenfritt om gryn av ren havre används.

Bröd med frön och mungbönor blir inte bara hälsosammare utan även saftigare. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Dessutom är det glutenfritt om gryn av ren havre används.

Ett glutenfritt fröbröd med groddat bovete laddat med energi och nyttigheter. Låt helst brödet vila inlindat
 i en handduk några timmar innan det skärs upp. Då hinner det ”sätta sig” ordentligt och håller ihop bra. Perfekt att skiva, förvara i frysen och rosta efterhand.

Ett glutenfritt fröbröd med groddat bovete laddat med energi och nyttigheter. Låt helst brödet vila inlindat i en handduk några timmar innan det skärs upp. Då hinner det ”sätta sig” ordentligt och håller ihop bra. Perfekt att skiva, förvara i frysen och rosta efterhand.

Lättgjorda havrebitar perfekta till mellanmål eller som nyttigt kvällssnack. Rosta havregryn i torr stekpanna tillsammans med sesamfrön. Mixa med grovhackade nötter och fikon. Tryck ut i en form och ställ i kylskåp någon timme. Skär i bitar och njut!

Lättgjorda havrebitar perfekta till mellanmål eller som nyttigt kvällssnack. Rosta havregryn i torr stekpanna tillsammans med sesamfrön. Mixa med grovhackade nötter och fikon. Tryck ut i en form och ställ i kylskåp någon timme. Skär i bitar och njut!

Grovt bröd sandwich att rosta

Grovt bröd sandwich att rosta

Pinterest
Search