Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Naturligt glutenfritt rostbröd som bakas på majs- och rismjöl. Brödet blir neutralt i smaken och passar perfekt att rosta i brödrosten.

Naturligt glutenfritt rostbröd som bakas på majs- och rismjöl. Brödet blir neutralt i smaken och passar perfekt att rosta i brödrosten.

Bröd med frön och mungbönor blir inte bara hälsosammare utan även saftigare. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Dessutom är det glutenfritt om gryn av ren havre används.

Bröd med frön och mungbönor blir inte bara hälsosammare utan även saftigare. Det behövs inget jäsmedel för att lyckas med fröbrödet. Dessutom är det glutenfritt om gryn av ren havre används.

Ringla honung och olja över rotfrukterna och rosta i ugnen för en krispig utsida och ett mjukt inre. Yoghurtkrämen blir makalöst god med fetaost och bladpersilja. Servera de rostade rotfrukterna tillsammans med yoghurtkrämen, oliver och bröd.

Ringla honung och olja över rotfrukterna och rosta i ugnen för en krispig utsida och ett mjukt inre. Yoghurtkrämen blir makalöst god med fetaost och bladpersilja. Servera de rostade rotfrukterna tillsammans med yoghurtkrämen, oliver och bröd.

Ett glutenfritt fröbröd med groddat bovete laddat med energi och nyttigheter. Låt helst brödet vila inlindat
 i en handduk några timmar innan det skärs upp. Då hinner det ”sätta sig” ordentligt och håller ihop bra. Perfekt att skiva, förvara i frysen och rosta efterhand.

Ett glutenfritt fröbröd med groddat bovete laddat med energi och nyttigheter. Låt helst brödet vila inlindat i en handduk några timmar innan det skärs upp. Då hinner det ”sätta sig” ordentligt och håller ihop bra. Perfekt att skiva, förvara i frysen och rosta efterhand.

Recept: Anne Aobadia Foto: Emma Shevtzoff

Recept: Anne Aobadia Foto: Emma Shevtzoff

Uppdaterat 9/2-2013 med nya bilder och nya instruktioner! SÅ roligt att detta brödet är så populärt! Det är mitt favoritbröd numera också! Jag var sugen på ”mackor” idag så jag svängde ihop detta, blev riktigt gott att rosta! Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor. […]

Uppdaterat 9/2-2013 med nya bilder och nya instruktioner! SÅ roligt att detta brödet är så populärt! Det är mitt favoritbröd numera också! Jag var sugen på ”mackor” idag så jag svängde ihop detta, blev riktigt gott att rosta! Du kan även addera till 1 dl nötter/frön. Tex 1/2 dl hackade hasselnötter + 1/2 dl solroskärnor. […]

Pinterest
Search