Pinterest
Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Med en bakmaskin kan du vakna till doften av nybakat bröd. Här finns recept och tips för bakmaskin!

Baka bröd med bakmaskin

Med en bakmaskin kan du vakna till doften av nybakat bröd. Här finns recept och tips för bakmaskin!

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Recept på bröd till bakmaskin

Gott och nyttigt solrosbröd till bakmaskin

Recept på bröd till bakmaskin

recept till bakmaskin - bröd med solrosfrön

Baka bröd med bakmaskin

recept till bakmaskin - bröd med solrosfrön

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Denna limpa har blivit ett av våra favoritbröd, mest på grund av att det bli så himla saftigt och mjukt, och för att det är så enkelt att göra. Arbeta gärn

Saftig limpa

Denna limpa har blivit ett av våra favoritbröd, mest på grund av att det bli så himla saftigt och mjukt, och för att det är så enkelt att göra. Arbeta gärn

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Lagana är ett lättbakat och luftigt grekiskt bröd. Underbar att servera som tillbehör till maten eller som frukostbröd. Brödet påminner både om focaccia och barbaribröd. 1 stort bröd 3 dl ljummet vatten 25 g färsk jäst eller 2 tsk torrjäst Ca 6-7 dl vetemjöl 1 msk socker 1,5 tsk salt Ca 2 tsk olivolja Garnering och pensling: Vatten & sesamfrön Gör såhär: Blanda jäst med ljummet vatten och socker. Låt stå i 10 min. Häll sedan i vetemjöl och salt, knåda degen smidig. Gärna i bakmaskin i ca ...

Bakmaskin från OBH Nordica

Baka bröd med bakmaskin

Bakmaskin från OBH Nordica

Lantbröd för bakmaskin - Recept på lantbröd för bakmaskin. Innehåller lantbrödsmjöl.

Lantbröd för bakmaskin

Lantbröd för bakmaskin - Recept på lantbröd för bakmaskin. Innehåller lantbrödsmjöl.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.

Ett lättbakat och mjukt bröd! Perfekta att äta som frukostbröd eller att fylla med en god röra. Det mest optimala vore om man hade en bakmaskin som knådar degen länge. Har man inte det så se till att knåda ordentligt för hand.