Blixtfrallor | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Blixtfrallor (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Blixtfrallor | Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola | Bloglovin’

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Philadelfiabullar i långpanna (Kryddburken)

Ni har säkert sett dessa gobitar på fler ställen. Receptet är en enkel vetedeg på en halv liter. Istället för kanelbullar som ska knådas, kavlas, bredas på fyllning, rullas ihop och skäras i bitar är

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova!  RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Bågot av det godaste som finns är detta bröd. Du kan äta det precis som det är. Varje gång jag bjudit på detta bröd så har det slukats verkligen. Du måste prova! RECEPT 2 bröd: 25 g jäst 3 dl vatten 1/2dl olivolja 2 msk honung 1 msk flingsalt ca 8 dl vetemjöl 100 gr fetaost 1/2 pkt cockta

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

Snabba frallor20 st75 g jäst (1,5 pkt)50 g smör5 dl vatten1/2 msk salt1 msk socker12 dl vetemjöl special ( jag tog vanligt vetemjöl)Smula jästen i en degbunke. Smält smöret, häll i vattnet och värm tills det är 37 grader. Häll degvätskan över jästen och rör om tills den har...

KAVRING Med få ingredienser bakar du snabbt två saftiga kavringar.

KAVRING Med få ingredienser bakar du snabbt två saftiga kavringar.

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Stekpannebröd som inte behöver jäsa. Swedish recipe for flatbread that doesn't need yeast

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Supermjuka, lättbakade, härliga frallor som går bra att frysa in.

Fröknäcke är också magiskt gott till julskinka och julost! Klicka här för recept! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration &

Snabb jullimpa (Tidningen Hembakat » Lindas Bakskola)

Fröknäcke är också magiskt gott till julskinka och julost! Klicka här för recept! TIPS! Följ mig gärna lindasbakskola på Instagram (klicka här), Facebook (klicka här) & Snapchat för mer inspiration &

Filmjölkslimpa Ibland är det skönt att baka matbrödet snabbt och då är det här receptet perfekt.

Filmjölkslimpa Ibland är det skönt att baka matbrödet snabbt och då är det här receptet perfekt.

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Mjuka kardemummabullar med vaniljkräm är en utsökt kombination. Bullarna blir extra saftiga av vaniljkrämen. Av samma deg kan du även göra klassiska kanelbullar. MUMS! Ca 25-30 st 150 g smör rumsvarmt 5 dl mjölk 50 g (1 pkt) jäst 1 dl strösocker eller vit baksirap 1 msk mortlade kardemummakärnor Ca 12-14 dl Manitoba Cream Mjöl (en mjölsort som ger dig saftigare bullar, finns i välsorterade matvarubutiker bredvid de vanliga mjölsorterna. Du kan även ta vetemjölspecial om du inte hittar…

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Glutenfria baguetter med majs-, ris- & bovetemjöl

Ett av världens mest användbara bröd gör du här glutenfritt på majs-, ris- och bovetemjöl. Fyll med matigt pålägg och utflykten är räddad.

Pinterest
Search