Himmelskt god och krämig havregrynskaka med kokostosca. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten. För att göra det hela ännu läckrare toppas kakan med en knäckig kokostosca…. ljuvlig! Ca 12 bitar 2,5 dl havregryn 3 dl kokhett vatten 115 g rumsvarmt smör 2,5 dl socker 2 ägg 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1,5 tsk vaniljsocker 1 tsk kanel Topping: 50 g smör 2 dl riven kokos 1 dl brunt farinsocker 3 msk mjölk eller grädde 1 dl…

Himmelskt god och krämig havregrynskaka med kokostosca. Den blir saftig och god av havregrynen som först får svälla upp som en gröt innan de blandas i smeten. För att göra det hela ännu läckrare toppas kakan med en knäckig kokostosca…. ljuvlig! Ca 12 bitar 2,5 dl havregryn 3 dl kokhett vatten 115 g rumsvarmt smör 2,5 dl socker 2 ägg 3,5 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1,5 tsk vaniljsocker 1 tsk kanel Topping: 50 g smör 2 dl riven kokos 1 dl brunt farinsocker 3 msk mjölk eller grädde 1 dl…

Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. - Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället.

Saftigt rågbröd Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. – Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället

Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. - Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället.

Kladdkaka med lakritskola och flingsalt / Bakverk ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Smält smöret i en kastrull och tillsätt matolja. Vispa ägg, strösocker och farinsocker ljust och pösigt och rör ner smöret.

Farinsockret i degen ger kakorna en god smak men kan minskas och bytas mot vanligt socker. Kan byta ut havregryn mot kokosflingor oxå!

Farinsockret i degen ger kakorna en god smak men kan minskas och bytas mot…

Kladdkakscookies! Chokladmättade läckerbitar som är en blandning mellan kladdkaka och cookies.

Mjuksega cookies - Soft and Chewy Chocolate Cookies

Lättbakad, saftig kaka med en knäckig kokostopping sötad med farinsocker.

The delicious toppings do you coconut, butter and sugar.

Glutenfri daimkladdkaka 150 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 1 dl farinsocker (kan ersättas med strösocker) 3/4 dl kakao 1 1/2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 1 1/4 dl (50 g) mandelmjöl 1 dl (55 g) rismjöl

Glutenfri daimkladdkaka (Glutenfria godsaker)

Glutenfri daimkladdkaka 150 g smör 3 ägg 2 dl strösocker 1 dl farinsocker (kan ersättas med strösocker) 3/4 dl kakao 1 1/2 tsk vaniljsocker 1/2 tsk salt 1 1/4 dl (50 g) mandelmjöl 1 dl (55 g) rismjöl

Dica de receita hoje te ensina como fazer uma deliciosa torta de oreo com caramelo

Dark Chocolate Salted Caramel Pie with an Oreo Cookie Crust. Only 5 ingredients! This is the perfect dessert for company, because you can make it the night before and it’s still just as good the next day — and you’re not messing up the kitchen!

Apelsinmarmelad med saffran

Apelsinmarmelad med saffran

Pinterest
Search