Surdeg av råg / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Surdeg av råg / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Leilas saffransskorpor är en god och julig variant av den traditionella skorpan. De här saffransskorporna är en stor favorit kring jul och det är fantasti...

Leilas saffransskorpor är en god och julig variant av den traditionella skorpan. De här saffransskorporna är en stor favorit kring jul och det är fantasti...

Levain är det franska ordet för surdeg. Svensk oppskrift fra Leila Lindholm

Levain is the French word for sourdough. It is simply a light bread baked from sourdough made from wheat or rye. I also use fresh yeast in my sourdough, b.

Surdeg av vete / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Surdeg av vete / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Rågsur med äpple och valnötter / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Rågsur med äpple och valnötter / Bröd ~ Recept | Leila Lindholm (leila.se)

Surdeg förbättrar jäsningen och höjer brödets kvalitet. Den ger god, frisk och syrlig smak och ger ett trevligt tuggmotstånd. Brödet får täta porer och et...

What exactly is sourdough and how do you take care of it?

Pinterest
Search