Lingon och filmjölk gör den här variationen på klassiskt vörtbröd smakrikt och saftigt. Bakpulverdegen gör att du slipper jäsning och det går fort från idé till nybakad limpa.

Lingon och filmjölk gör den här variationen på klassiskt vörtbröd smakrikt och saftigt. Bakpulverdegen gör att du slipper jäsning och det går fort från idé till nybakad limpa.

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

PEPPARKAKSRULLTÅRTA MED LINGON

Pepparkaksrulltårta Foto: Andy Prhat Botten 120 g Vetemjöl (2dl) 3 g Bikarbonat (1/2tsk) 15 g julkryddor (1msk) - julkrydd mix (1msk kanel, 1 msk nejlika, 1/2 tsk ingefära) 165 g ägg (3) 130 g Strösocker (1 1/2dl) 30 g Arla - filmjölk (1/2dl) 1. Sätt ugnen på 250 grader. Sikta alla torra ingredienser i en bunke. 2. Vispa ägg och socker poröst, vänd i de torra ingredienserna med en slickepott. Tillsätt sedan filmjölken. 3. Bred ut smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda i...

Ett saftigt och smakrikt matbröd med filmjölk och lingon som är suveränt gott både till frukost, mellanmål och kvällsmacka.

Ett saftigt och smakrikt matbröd med filmjölk och lingon som är suveränt gott både till frukost, mellanmål och kvällsmacka.

Surdegsbröd i gjutjärnsgryta - du behöver inte ha en surdeg

Surdegsbröd i gjutjärnsgryta - du behöver inte ha en surdeg

Nattjästa frukost-bullar med aprikoser och valnötter - Recept från Mitt kök - Mitt Kök | Recept | Mat | Julmat | Vin | Öl

Nattjästa frukost-bullar med aprikoser och valnötter

Nattjästa frukost-bullar med aprikoser och valnötter (in Swedish) //Breakfast buns with apricots and walnuts that get fermented at night and baked in the oven in the morning.

Saftig och mjuka kaka med ananas i smeten och toppad med glasyr och kokos.

Saftig och mjuka kaka med ananas i smeten och toppad med glasyr och kokos.

Rågbröd med en väldigt intressant bakteknik!

Saftigt rågbröd Ett rågbröd kan få Kajsa att uppleva minnen från tidiga barnaår. – Min mormors gamla recept vill jag gärna ska komma fler bröd- bakare till gagn, skriver hon. Degen är tung och brödet bakas enklast i köksmaskin, men det går också bra för hand. Bra vardagsbröd; det är saftigt och hållbart och går att skära i tunna skivor. Med ägg och ansjovis som pålägg är det en höjdare som familjen Wangels fjällvandrande ungdomar gärna tar med sig på fjället

Baka den supergoda Drömstadslimpan!

Baka den supergoda Drömstadslimpan!

En saftig kaka med syrliga hallon och härligt kokosströssel.

En saftig kaka med syrliga hallon och härligt kokosströssel.

Mjuka blåbärsrutor med ett frasigt havretäcke. Kakan bakas i långpanna.

Kakan bakas i långpanna.

Unser beliebtes Rezept für Zitronen-Mascarpone-Kuchen mit Zuckerguss und gesalzenen Pistazien und mehr als 55.000 weitere kostenlose Rezepte auf LECKER.de.

Zitronen-Mascarpone-Kuchen mit Zuckerguss und gesalzenen Pistazien

Knapriga müslibars med jordnötssmör

Knapriga müslibars med jordnötssmör

Kaka på palsternacka

Kaka på palsternacka

Ernsts goda julbröd (kock Ernst Kirchsteiger)

Ernsts goda julbröd

saffranmazarinkaka13

saffranmazarinkaka13

Pinterest
Search