Recept lånat av Linngårdens Värdshus i Visby. Lammfile marinerad i kanel, vitlök o basilika, jordgubbsalsa på olja, sweet chili, farin o mynta, låt dra, gubbar i innan servering. Tatziki o bröd. 10 av 10.

Recept lånat av Linngårdens Värdshus i Visby. Lammfile marinerad i kanel, vitlök o basilika, jordgubbsalsa på olja, sweet chili, farin o mynta, låt dra, gubbar i innan servering. Tatziki o bröd. 10 av 10.

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Finhacka de bägge löksorterna. Torka av musslorna och pensla dem med lite olja. Stek musslorna på bägge sidor i en het teflonpanna tills de får yta och nätt jämnt är genomstekta, cirka 2 minuter per sida. Fördela på fyra varma tallrikar. Lägg smöret i pannan och bryn det lätt tills det får en gyllene färg. Rör i lök och persilja. Salta och peppra. Häll smöret över musslorna och servera omedelbart, gärna med ett gott bröd att suga upp smöret med.

Detta är ett av de bästa recept jag har gjort det blir alltid bra o är luftigt o saftigt! Du behöver: Elvisp ½ paket jäst 4dl fingervarmt vatten ½dl olja ½msk fiberhusk 1tsk salt ½tsk brödkryddor ½dl sirap el honung 2dl boveteflingor ½dl solroskärnor plus ½dl solroskärnor till formen ca5dl mjölmix (jag använder lajlas mjölmix … Continue reading Bröd med boveteflingor o solrosfrön →

Detta är ett av de bästa recept jag har gjort det blir alltid bra o är luftigt o saftigt! Du behöver: Elvisp ½ paket jäst 4dl fingervarmt vatten ½dl olja ½msk fiberhusk 1tsk salt ½tsk brödkryddor ½dl sirap el honung 2dl boveteflingor ½dl solroskärnor plus ½dl solroskärnor till formen ca5dl mjölmix (jag använder lajlas mjölmix … Continue reading Bröd med boveteflingor o solrosfrön →

Fylligt rågbröd – 2 bröd 25 g jäst 7 dl rumsvarmt vatten 2 tsk salt 1–2 tsk kummin  2 msk honung eller mörk sirap 2 msk olja eller mjukt mat...

Fylligt rågbröd – 2 bröd 25 g jäst 7 dl rumsvarmt vatten 2 tsk salt 1–2 tsk kummin 2 msk honung eller mörk sirap 2 msk olja eller mjukt mat...

Recept: Grillade revben med egen bbq-sås

Recept: Grillade revben med egen bbq-sås

Frallor med Mozzarella, örter och vitlök

Frallor med Mozzarella, örter och vitlök

Korv i bröd och jordärtskockssoppa | Steg för steg | FoodClub  KORV I BRÖD OCH JORDÄRTSKOCKSSOPPA | RECEPT Ingredienser, 4 personer  4 st VARMKORVAR 4 st KORVBRÖD 1 st GUL LÖK 200 g JORDÄRTSKOCKA  1 dl (torrt) VITT VIN 1 dl KYCKLINGBULJONG 2 dl GRÄDDE 2 dl MJÖLK 4 msk (fransk) GROVKORNIG SENAP 1 st CITRON SMÖRGÅSKRASSE OLJA  SALT  Jordärtskockssoppa: 1. Skala och hacka gul lök och jordärtskocka. Fräs i en kastrull med olja.  2. Tillsätt vitt vin av torr typ

Korv i bröd och jordärtskockssoppa | Steg för steg | FoodClub KORV I BRÖD OCH JORDÄRTSKOCKSSOPPA | RECEPT Ingredienser, 4 personer 4 st VARMKORVAR 4 st KORVBRÖD 1 st GUL LÖK 200 g JORDÄRTSKOCKA 1 dl (torrt) VITT VIN 1 dl KYCKLINGBULJONG 2 dl GRÄDDE 2 dl MJÖLK 4 msk (fransk) GROVKORNIG SENAP 1 st CITRON SMÖRGÅSKRASSE OLJA SALT Jordärtskockssoppa: 1. Skala och hacka gul lök och jordärtskocka. Fräs i en kastrull med olja. 2. Tillsätt vitt vin av torr typ

Chapati är traditionella indiska bröd som steks i olja och serveras till maten. Vetemjöl, salt, olja och vatten är allt du behöver för att göra egna chapatibröd.

Chapati är traditionella indiska bröd som steks i olja och serveras till maten. Vetemjöl, salt, olja och vatten är allt du behöver för att göra egna chapatibröd.

Pinterest
Search