Fetaostsnurror - Recept - Snittar Buffémat | Allt om Mat

Fetaostsnurror Fetaostsnurror är goda snittar till festen. Förbered och förvara i kylen. Inför festen skivar vi dem och gräddar frasiga kakor. Den äkta grekiska osten ger mer sälta och smak än fetaost gjord på komjölk

Recept på flatbread med karljohanssvamp. Flatbread är ett tunt, kavlat bröd, perfekt att toppa med svamp och grädda som en pizza. Välja gärna en riktigt smakrik ost.

Flatbread med karljohanssvamp

Recept på flatbread med karljohanssvamp. Flatbread är ett tunt, kavlat bröd, perfekt att toppa med svamp och grädda som en pizza. Välja gärna en riktigt smakrik ost.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Broccoli och bacon tillsammans med en krämig sås och ett täcke av gratinerad ost är allas favorit! Ät den som huvudrätt eller ett tillbehör, välj själv

Broccoli och bacon tillsammans med en krämig sås och ett täcke av gratinerad ost är allas favorit! Ät den som huvudrätt eller ett tillbehör, välj själv

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Fransk löksoppa

Fransk löksoppa

Varm smörgåstårta är bland det godaste som finns! Prova den här med fyllning av skinka, chorizo, champinjoner och ost – en smörgåstårta med extra allt helt enkelt!

Varm smörgåstårta är bland det godaste som finns! Prova den här med fyllning av skinka, chorizo, champinjoner och ost – en smörgåstårta med extra allt helt enkelt!

Ett enkelt och delikat recept på marmelad med päron och lime. Du gör päronmarmeladen av päron, lime, lagerblad och syltsocker. Fantastiskt gott att servera till ost och kex eller på rostat bröd!

Ett enkelt och delikat recept på marmelad med päron och lime. Du gör päronmarmeladen av päron, lime, lagerblad och syltsocker. Fantastiskt gott att servera till ost och kex eller på rostat bröd!

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

Karamelliserad brieost

Karamelliserad brieost (kock Ernst Kirchsteiger)

Pinterest
Search