Den här råstekta brysselkålen får asiatiska smaker med het chili, syrlig lime och kryddig ingefära. Den vackert gröna brysselkålen toppas med rostade cashewnötter och färsk koriander. En snabblagad vegetarisk rätt som är god både som den är eller som tillbehör till t ex kycklingfilé.

Asian noodle salad with brussel sprouts, lime, chili, cashews and ginger

Asieninspirerad brysselkålssallad med rättika, koriander och sesamfrön. Skär grönsakerna tunt och marinera i olja, lime, chili och ingefära. Snabbt och enkelt har du en krispigt fräsch och smakrik sallad.

Asieninspirerad brysselkålssallad med rättika, koriander och sesamfrön. Skär grönsakerna tunt och marinera i olja, lime, chili och ingefära. Snabbt och enkelt har du en krispigt fräsch och smakrik sallad.

Testa något annat än julskinka i år eller byt ut söndagssteken! Låt fläskkarré i bit tillagas långsamt i ugnen omgiven av en god cider, äpple, ingefära och kanel. Servera med skyn och en otroligt läcker sallad med honungsstekt brysselkål, salt halloumi och syrligt granatäpple.

Testa något annat än julskinka i år eller byt ut söndagssteken! Låt fläskkarré i bit tillagas långsamt i ugnen omgiven av en god cider, äpple, ingefära och kanel. Servera med skyn och en otroligt läcker sallad med honungsstekt brysselkål, salt halloumi och syrligt granatäpple.

Plocka bladen av brysselkål och rosta med vitlök. Ringla över en majonnäsbaserad dressing smaksatt med sweet chili och färsk ingefära. Gott som varmt tillbehör till skinka eller revbensspjäll.

Plocka bladen av brysselkål och rosta med vitlök. Ringla över en majonnäsbaserad dressing smaksatt med sweet chili och färsk ingefära. Gott som varmt tillbehör till skinka eller revbensspjäll.

Kokosmjölk, citrongräs, limeblad och chili får smaklökarna att drömma sig bort till Thailand. Ingefära, lime och fisksås höjer brysselkålen till nya höjder. Avsluta med hackad koriander och du har fulländat denna fräscha grönsaksrätt.

Kokosmjölk, citrongräs, limeblad och chili får smaklökarna att drömma sig bort till Thailand. Ingefära, lime och fisksås höjer brysselkålen till nya höjder. Avsluta med hackad koriander och du har fulländat denna fräscha grönsaksrätt.

Pilgrimsmusslor med sparris och basilikasås | Recept.nu

Pilgrimsmusslor med sparris och basilikasås

2 st kyckling 150 gram shiitake svampar 2 st vitlöksklyft 2 msk ingefära, hackad 1 st rödlök 12 st brysselkål 2 msk Misopasta 1 st lime, saften 1 msk röd currypasta 0,5 st röd chili, hackad 400 gram shirataki nudlar 9 dl vatten 1 dl färsk koriander

2 st kyckling 150 gram shiitake svampar 2 st vitlöksklyft 2 msk ingefära, hackad 1 st rödlök 12 st brysselkål 2 msk Misopasta 1 st lime, saften 1 msk röd currypasta 0,5 st röd chili, hackad 400 gram shirataki nudlar 9 dl vatten 1 dl färsk koriander

Chili- och ingefärsglaserade revbensspjäll

Chili- och ingefärsglaserade revbensspjäll Revbensspjäll är en klassiker på julbordet men de här har fått en spännande och annorlunda smak av chili och ingefära. Förödande goda! Ett tips är att pensla med glazen lite då och då så smakar de ännu mer

Chili- och ingefärsglaserade revbensspjäll

Recept på lyxiga lussebullar. Lyxiga saffransbullar, och lussekatter med kesella håller sig saftiga i flera dagar och kan frysas in. Kardemumma och vanilj ger de lyxiga lussebullarna extra god smak.

Lyxiga lussebullar med kesella

Recept på lyxiga lussebullar. Lyxiga saffransbullar, och lussekatter med kesella håller sig saftiga i flera dagar och kan frysas in. Kardemumma och vanilj ger de lyxiga lussebullarna extra god smak.

Karamelliserad brysselkål med ingefära, vitlök och chili

Karamelliserad brysselkål med ingefära, vitlök och chili

Färska vårrullar med tofu och krispigt grönt med ingefärsdipp - Recept - Tasteline.com

Färska vårrullar med tofu och krispigt grönt med ingefärsdipp - Recept - Tasteline.com

Matkick: Middagsgratäng med sötpotatis och spenat

Matkick: Middagsgratäng med sötpotatis och spenat

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Broccolibollar med rostade rotfrukter och sweet chiliyoghurt

Pinterest
Search