Tabouli är en underbar sallad med sitt ursprung från Libanon. Full med persilja, tomat citron och bulgur. Fräsch och syrlig sallad som är en riktig smakförhöjare till de flesta maträtter!

Tabouli är en underbar sallad med sitt ursprung från Libanon. Full med persilja, tomat citron och bulgur. Fräsch och syrlig sallad som är en riktig smakförhöjare till de flesta maträtter!

En fräsch och hälsosam rätt på lax med tabbouleh och valnötscrème. Bulgur blandas med bland annat färsk persilja, lök och tomater och förvandlas till en smakrik sallad. Till den matiga salladen serveras lax och en syrlig valnötscrème med crunch.

En fräsch och hälsosam rätt på lax med tabbouleh och valnötscrème. Bulgur blandas med bland annat färsk persilja, lök och tomater och förvandlas till en smakrik sallad. Till den matiga salladen serveras lax och en syrlig valnötscrème med crunch.

Bjud på härlig gryta från mellanöstern med denna persiska kyckling. Den karaktäristiska smaken får du av spiskummin, saffran och syrlig lime. Ställ fram din aromatiska gryta beströdd med granatäpple och persilja tillsammans med bulgur och aubergine.

Bjud på härlig gryta från mellanöstern med denna persiska kyckling. Den karaktäristiska smaken får du av spiskummin, saffran och syrlig lime. Ställ fram din aromatiska gryta beströdd med granatäpple och persilja tillsammans med bulgur och aubergine.

Recept: Bulgursallad med linser

Recept: Bulgursallad med linser

Ljuvliga, matiga kikärtsbiffar med en härlig sälta från fetaosten som steks tills de får en gyllene krispig stekyta. Servera biffarna med bulgur och en färgsprakande sallad på rödkål, babyspenat och aromatisk persilja. Duka fram den svalkande såsen gjord på matyoghurt, honung och spiskummin och förse er tills ni är mätta och belåtna!

Ljuvliga, matiga kikärtsbiffar med en härlig sälta från fetaosten som steks tills de får en gyllene krispig stekyta. Servera biffarna med bulgur och en färgsprakande sallad på rödkål, babyspenat och aromatisk persilja. Duka fram den svalkande såsen gjord på matyoghurt, honung och spiskummin och förse er tills ni är mätta och belåtna!

Denna sallad är ursprungligen en persiljesallad från mellanöstern. Originalet innehåller persilja, tomater, citron, lök, olivolja och eventuellt gurka och mynta. Plus några få bulgur gryn! Vi gör den med gurka och extra mycket bulgur.

Denna sallad är ursprungligen en persiljesallad från mellanöstern. Originalet innehåller persilja, tomater, citron, lök, olivolja och eventuellt gurka och mynta. Plus några få bulgur gryn! Vi gör den med gurka och extra mycket bulgur.

Vegetariskt recept med lite sting! Dessa ärtiga majsbiffar, gjorda på kikärtor, vita bönor, majskorn, persilja, sambal oelek, majsstärkelse och ost är mycket smakrika och serveras med bulgur, sallad, yoghurt och tomatsalsa. Supergott!

Vegetariskt recept med lite sting! Dessa ärtiga majsbiffar, gjorda på kikärtor, vita bönor, majskorn, persilja, sambal oelek, majsstärkelse och ost är mycket smakrika och serveras med bulgur, sallad, yoghurt och tomatsalsa. Supergott!

Vackra morotsrårakor med en doft av persilja steks tills de blir gyllene och krispiga. Servera med en matig quinoasallad smaksatt med lena små babyspenatblad och smulad snällost. Lägg upp en sked nötig kikärtsröra smaksatt med spiskummin och sesamfrön och ät er mätta. Denna middag är en explosion av färger, smaker och dofter som harmonierar fint med varandra.

Vackra morotsrårakor med en doft av persilja steks tills de blir gyllene och krispiga. Servera med en matig quinoasallad smaksatt med lena små babyspenatblad och smulad snällost. Lägg upp en sked nötig kikärtsröra smaksatt med spiskummin och sesamfrön och ät er mätta. Denna middag är en explosion av färger, smaker och dofter som harmonierar fint med varandra.

Tabbouleh är en sallad med bulgur, tomat, persilja och gurka. Bulgursallad är nyttigt, gott och fräscht som tillbehör till det mesta.

Tabbouleh sallad med bulgur

Tabbouleh är en sallad med bulgur, tomat, persilja och gurka. Bulgursallad är nyttigt, gott och fräscht som tillbehör till det mesta.

Stekt falukorv med tomat- och paprikasås | Recept.nu

Stekt falukorv med tomat- och paprikasås

Stekt falukorv med tomat- och paprikasås | Recept.nu

Halloumisallad med bulgur och granatäpple 4 pers Du behöver: 2 dl bulgur 2 avokado 1 förpackning körsbärstomater 1/2 gurka 1 rödlök 1 påse ekologisk ruccula eller spenat 2 dl gröna oliver (med paprika) 1 kruka ekologisk persilja 1/2 granatäpple (peta ur kärnorna och frys in resten) 2 paket halloumi  1,5 dl ekologisk creme fraise 0,75 msk honung salt och peppar

Halloumisallad med bulgur och granatäpple 4 pers Du behöver: 2 dl bulgur 2 avokado 1 förpackning körsbärstomater 1/2 gurka 1 rödlök 1 påse ekologisk ruccula eller spenat 2 dl gröna oliver (med paprika) 1 kruka ekologisk persilja 1/2 granatäpple (peta ur kärnorna och frys in resten) 2 paket halloumi 1,5 dl ekologisk creme fraise 0,75 msk honung salt och peppar

En underbar ljummen sallad som är ljuvligt god och snabblagad. Den umamirika portabellon och ostronskivlingen steks tills smakerna intensifieras och blandas ihop med linser, matig bulgur och aromatisk persilja. Servera salladen med en fräsch sås gjord på citron och smetana. Garnera med rucola och njut!

En underbar ljummen sallad som är ljuvligt god och snabblagad. Den umamirika portabellon och ostronskivlingen steks tills smakerna intensifieras och blandas ihop med linser, matig bulgur och aromatisk persilja. Servera salladen med en fräsch sås gjord på citron och smetana. Garnera med rucola och njut!

Tabouleh med kirskål liten sats för 4-5 munsbitar 1 dl hackad kirskål 1 dl hackad persilja, vanlig eller bladpersilja 1 tomat 1 liten rödlök eller ½ stor 10 cm gurka 1 msk bulgur Saft från 1 citron 2 msk olivolja Mynta, färsk eller torkad, efter smak, men MINST 1 msk torkad.

Recept: Tabouleh med kirskål - Recept i Meny: Tillbehör & Småplock - Meny

Confiterad fläsksida  med friterad svål, vitkål och ölkokt lök

Confiterad fläsksida med friterad svål, vitkål och ölkokt lök Att confitera innebär att koka eller ugnsbaka i fett under lång tid. Här har rimmat fläsk ugnsbakats i ankfett på låg värme i 12 timmar, köttet blir då saftigt och gott

Halloumi- o basilikafyllda kycklingfiléer med bulgur

Den här persiska kycklingen är en upplevelse för smaklökarna, med ingredienser som spiskummin, saffran och syrlig lime. Garnera gärna med granatäpple och persilja och ät tillsammans med bulgur och aubergine. www.ving.se/turkiet

Den här persiska kycklingen är en upplevelse för smaklökarna, med ingredienser som spiskummin, saffran och syrlig lime. Garnera gärna med granatäpple och persilja och ät tillsammans med bulgur och aubergine. www.ving.se/turkiet

Pinterest
Search