En mustig tomatsoppa med enkla ingredienser där smakerna bara blir rikare ju längre den kokar. Dagsgammalt bröd är stommen i den här tomatsoppan med klassiska italienska ingredienser som basilika, olivolja och parmesanost. En trevlig och smakrik rätt både för plånboken och smaklökarna.

En mustig tomatsoppa med enkla ingredienser där smakerna bara blir rikare ju längre den kokar. Dagsgammalt bröd är stommen i den här tomatsoppan med klassiska italienska ingredienser som basilika, olivolja och parmesanost. En trevlig och smakrik rätt både för plånboken och smaklökarna.

Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Den parmesankryddade böncrèmen är en toppenröra att klicka på snittar. Röran påminner lite om hummus, fast "på italienska" och flera snäpp godare. Dagsgammalt vitt bröd passar perfekt att rosta och bjuda till den krämiga röran på stora vita bönor.

Krämig tomatdipp med smak av sol. //   1 kg mogna tomater  3 vitlöksklyftor  2 msk olivolja  2 tsk salt  2 kvistar färsk timjan  2 skivor vitt bröd, helst dagsgammalt  0.5 dl olivolja  2 msk rödvinsvinäger  tabasco eller rökig chili  salt

Krämig tomatdipp med smak av sol. // 1 kg mogna tomater 3 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 2 tsk salt 2 kvistar färsk timjan 2 skivor vitt bröd, helst dagsgammalt 0.5 dl olivolja 2 msk rödvinsvinäger tabasco eller rökig chili salt

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

En kan-inte-sluta-äta gryta! Servera grytan som den är eller med blomkålsris för lchf- eller lowcarb, alternativt med ris eller kokt potatis.

Marockansk kycklinggryta med couscous är en läcker och snabblagad rätt med mycket goda smaker från det marockanska köket. Vitlök, citron, sambal oelek och honung ger kycklinggrytan en underbar och tilltalande smak som även barn brukar gilla!

Marockansk kycklinggryta med couscous är en läcker och snabblagad rätt med mycket goda smaker från det marockanska köket. Vitlök, citron, sambal oelek och honung ger kycklinggrytan en underbar och tilltalande smak som även barn brukar gilla!

Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis | Recept.nu

Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis

Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis | Recept.nu

Köttfärs- och zucchinigratäng med blomkål och mozzarella

Köttfärs- och zucchinigratäng med blomkål och mozzarella

En härligt helgrön gratäng som passar fint på buffén eller som en middag tillsammans med några skivor lufttorkad skinka. Tänk på att salta den hyvlade zucchinin innan den varvas i formen, så att en del av vätskan dras ut.

En härligt helgrön gratäng som passar fint på buffén eller som en middag tillsammans med några skivor lufttorkad skinka. Tänk på att salta den hyvlade zucchinin innan den varvas i formen, så att en del av vätskan dras ut.

Juha od poriluka. Poriluk je bliski srodnik luka koji su još stari Egipćani koristili u ljekovite svrhe, te u starogrčkoj i starorimskoj kuhinji i...

Leek & Potato Soup is a great soup for a cold winter's day. The dark leek greens give the soup extra flavor, while the yogurt gives it a creamy tang.

Festfin gratäng som fungerar utmärkt som bjudrätt. Saftig, smakrik och krämig. Smaken på färskosten mellan filéskivorna kan du variera efter eget tycke och smak.

Festfin gratäng som fungerar utmärkt som bjudrätt. Saftig, smakrik och krämig. Smaken på färskosten mellan filéskivorna kan du variera efter eget tycke och smak.

creamy mushrooms | Jamie Oliver | Food | Jamie Oliver (UK)  Serve with homemade bread as an entree and everybody will melt away.... !

Creamy mushrooms

Make it vegan and creamy with coconut cream and oil. Add portabellas, kalamata olives, asparagus, sundried tomatoes and fresh basil at the last second.

I think the first time I ever made risotto was about three years ago. You know what’s weird, I don’t think I have actually ever eaten risotto at a restaurant.

Pinterest
Search