10 cl tranbärsjuice 10 cl Sprite/fruktsoda, eller 7Up 1 cl apelsinjuice, färskpressad is

Rabarber Cosmopolitan

Recept på Rabarber Cosmopolitan. En klassisk Cosmopolitan är gjord på tranbärsjuice. Här är det sötsyrlig rabarbersaft istället. En hit!

Recipe / Recept Cranberry juice / Tranbärsjuice Blue powerade or gatorade / Blå powerade eller annan energidryck sprite / sprite vodka / vodka Start by filling up the glasses with ice.

Fenomenal törstsläckare. Jordgubbar, basilikablad, citron och tranbärsjuice i en härlig blandning. Servera Strawberry Isabel i ett högt glas med krossad is.

Dessa drinkar är enkla och går snabbt att göra - dessutom är de fina att se på! Vi pratar såklart om sommarens hetaste drinktips: cocktails på tapp!

Cosmopolitan med mindre socker

Här kommer ett recept på en supergod och fräsch vitaminshot till helgfrukosten! Blåbär, jordgubbar, citron och nyponpulver boostar kroppen med en massa vitaminer, mineraler och antioxidanter ♥ Vitaminshot med jordgubbar…

Rosévin och jordgubbar spelar huvudrollerna i denna supergoda och läskande sommardrink.

En riktigt mumsig alkoholfri sommardrink med tropisk smak av mango. Drinken smaksätts med hemlagad vaniljlag, mango, äppeljuice, citron och ingefära. Bubblorna står den alkoholfria ölen för. Mums!

Freakshake! (Linnéas Skafferi)

Jag antar att det inte är många av er som missat den helt galna trenden freakshake? En milkshake -extra allt kan man säga. Med munkar, grädde, chokladås, godis, ja ni fattar grejen va? Och självklart

Läcker och läskande drink med mörk rom, ingefärslikör, färskpressad limejuice, blodapelsinjuice och ginger ale. Toppa drinken med en limeklyfta och servera efter den indiska middagen.

Glas med pink drik, pyntet med bær og blomster

Recept: Äppelbubbel

När det firas studenten på försommaren ska det såklart bjudas på bål ur en stor och vacker skål. Denna friska och läskande studentbål blandar du på torr martini, svartvinbärssaft och fruktsoda. Fyll upp med isbitar och skåla för den glada studenten!

Rei Kitchen Charm Necklace, Funny Greeting Card, Gift for Chefs

Ja, die meisten denken bei Maulwurftorte zu allererst an die bekannte…

Pinterest
Search