Baka egna semlor till fettisdagen med Magnus Johanssons recept på vanlig semla med fördeg och på kalsbadersemla.

Baka semlor på karlsbaderdeg

Baka egna semlor till fettisdagen med Magnus Johanssons recept på vanlig semla med fördeg och på kalsbadersemla.

||Klassisk semla med rostad mandelmassa|| Semledagen börjar närma sig🙏. Jag är ett stort fan av semlor. Det ska vara mycket kardemumma i degen och man får inte snåla med varken grädde eller mandelmassa. Att göra sina egna semlor är absolut inget svårt och är en perfekt aktivitet denna gråa söndag☔️. Sugen? Recept👉mattugg.se

||Klassisk semla med rostad mandelmassa|| Semledagen börjar närma sig🙏. Jag är ett stort fan av semlor. Det ska vara mycket kardemumma i degen och man får inte snåla med varken grädde eller mandelmassa. Att göra sina egna semlor är absolut inget svårt och är en perfekt aktivitet denna gråa söndag☔️. Sugen? Recept👉mattugg.se

En blandning av två underbart goda bakverk, muffins och semla - i en riktigt smaskig kombination. Så här enkelt är det att göra dina egna!

Muffla - så enkelt gör du din egna

En blandning av två underbart goda bakverk, muffins och semla - i en riktigt smaskig kombination. Så här enkelt är det att göra dina egna!

Klassiska svenska semlor med smak av kardemumma och mandelmassa. Baka semlorna i miniformat och njut – oavsett datum!

Klassiska svenska semlor med smak av kardemumma och mandelmassa. Baka semlorna i miniformat och njut – oavsett datum!

Pepparkaksknutar

Pepparkaksknutar

De allra läckraste, saftigaste & mjukaste saffransbullarna fyllda med en ljuvlig smörkräm.

De allra läckraste, saftigaste & mjukaste saffransbullarna fyllda med en ljuvlig smörkräm.

Vill du spara lussebullarna till första advent - eller kanske till och med till Lucia-dagen? Då kan vi tipsa dig, och alla andra saffranssugna, om att tjuvstarta med dessa läckra muffins!...

Vill du spara lussebullarna till första advent - eller kanske till och med till Lucia-dagen? Då kan vi tipsa dig, och alla andra saffranssugna, om att tjuvstarta med dessa läckra muffins!...

Saftig saffranssockerkaka med kokos | Tidningen Hembakat

- The best Christmas cake, Easy to bake and really good to eat. I usually change the cocos to white choclate.

Ljuvligt goda saffranssnurror med torkade tranbär i fyllningen. Foto Annika Broman

Ljuvligt goda saffranssnurror med torkade tranbär i fyllningen.

En fantastiskt god Italiensk gräddpudding som blir lite smalare med en lättare grädde

En fantastiskt god Italiensk gräddpudding som blir lite smalare med en lättare grädde

Att aldrig snåla på smöret är knepet för att saffransbullar inte ska bli torra. I mitt recept smälter man inte smöret utan blandar i det rumstempererat, vilket gör bullarna extra saftiga.

Att aldrig snåla på smöret är knepet för att saffransbullar inte ska bli torra. I mitt recept smälter man inte smöret utan blandar i det rumstempererat, vilket gör bullarna extra saftiga.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

Julig och lättgjord saffranskrans med en läcker fyllning av mandelmassa, smör & kardemumma.

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

I går bakade jag en helt magisk vit chokladtårta med mild lemon curd-smak och seg mandelbotten. Och alltså, oj oj oj, vad den här tårtan är god! Receptet – som är naturligt glutenfritt och löjligt enkelt att baka – är en utveckling av en glassig daimtårta som min mamma brukade göra när det var fest

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Flarn tycker jag är så gott! Jag gillar de speciellt när de är lite sega i mitten och knapriga längs med kanterna. Det är så gott! Dessa med kokos blir precis så och tillsammans med smörkrämen blir de farligt goda!! Svårt att hålla sig till en bara ;) Dessa är också så tacksamma att baka, de går

Pinterest
Search