Pinterest • Världens idékatalog

Heta kikärter möter krämig avokado i en vegetarisk sallad med sting. En dressing med japansk soja och lime ger avokadosalladen en asiatisk ton som förstärks med lite koriander. En spännande sallad för buffén eller som tillbehör till t ex kyckling.

15
från Mitt Kök

Pappas grek-potatisar med citron- och oregano

Pappas grek-potatisar med citron- och oregano - Recept från Mitt kök - Mitt Kök | Recept | Mat | Vin | Öl

29
2

Swedish semlor | Gröna Skafferiet

95
9
The BEST DAMN vegan meatloaf made with quinoa, lentils, walnuts and mushrooms -- the perfect meatless meal that even meat-eaters will love!
från Simply Quinoa

Vegan Lentil + Quinoa Meatloaf

The BEST DAMN vegan meatloaf made with quinoa, lentils, walnuts and mushrooms -- the perfect meatless meal that even meat-eaters will love!

23
2

Jag har ju hört talas om combon citron/ingefära (honung) ofta, vilken effekt det har på immunförsvaret och att det är renande men inte provat det förrän till helgen. När jag och Annika var uppe på SPA-avdelningen på Varbergs stadshotell så serverade de varm citron/ingefäradryck och det var sååååå gott! Är inte förvånad att jag gillade […]

149
15
1

Slurp! En krämig broccolisoppa brukar vara uppskattad och den här tror vi är lite extra populär eftersom den har influenser från det Asiatiska köket. En perfekt brytning mellan de mjuka smakerna från kokosmjölken och det heta från sambal oeleken. Om du är en person som gillar hetta, ha i lite extra sambal!

16

Det gröna köket bjuder på massor av läckerheter, som till exempel det här receptet på färgglada sesam- och morotsbiffar. För att lyfta smakerna i biffarna ytterligare serveras en hemmagjord hummus och couscoussallad med bladspenat och smulad fetaost till.

6

rödbetspaj + feta, honey and thyme

301
4

Raspberry Coffee Smoothie made with delicious chilled coffee, frozen raspberries and creamy coconut milk, is the perfect pick me up treat. #ad #folgers

113
12
3