Paj med ricotta, spenat och soltorkade tomater

Ricotta- och spenatpaj med soltorkad tomat

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Avokado fylld med räkröra, perfekt till förrätt. Receptet är hämtat ur boken LCHF för kvinnor.

Räkröra i avokado

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Laxrullar med pepparrotsost och avokado (Smaskelismaskens)

Anna som var värdinna på badtunnefesten hade önskat laxrullar som tilltugg. Det här året blev det med avokadofyllning. Sushibegäret blev stillat för en stund. Laxrullar med pepparrotsost och avokado

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Ost och vitlök i brödet gör det extra smakrikt och gott. Baka med en lagrad ost eller en mildare variant och hitta ditt eget prefekt smaksatta vitlöksbröd.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Getost, färska fikon och valnötter är en fantastisk kombination. Lägg till smörstekt brysselkål smaksatt med apelsin och du får en underbar ljummen kålsallad. Ett måste på julbuffén.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Som en blanding av isglass och drink – härligt svalkande, söt som godis och hur smarrig som helst! Vill du göra drinken alkoholfri är det bara att utesluta alkoholen. Drinken blir precis lika god ändå!

Piggelindrink – recept

Som en blanding av isglass och drink – härligt svalkande, söt som godis och hur smarrig som helst! Vill du göra drinken alkoholfri är det bara att utesluta alkoholen. Drinken blir precis lika god ändå!

Pinterest
Search