Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Cheesecake med räkor och kavring i glas | Recept från Köket.se

Cheesecake med räkor och kavring i glas

Cheesecake med räkor och kavring i glas | Recept från Köket.se

Festlig skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill

Festlig skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill

Skagen, Shrimp Appetizers, Buffet, Swedish Recipes, Food Art, Seafood Recipes, Lchf, Starters, Finger Foods, Glass, Pictures

Dessa försvinnande goda croissanter serverar vi gärna som en förrätt till en soppmiddag eller bara som ett litet kvällssnacks. Perfekt till ett glas fylligt rött vin. Förberedelser & tillagning Ta ut brieosten ur kylen så att den blir rumstempererad. Värm ugnen och baka av croissanterna…

Dessa försvinnande goda croissanter serverar vi gärna som en förrätt till en soppmiddag eller bara som ett litet kvällssnacks. Perfekt till ett glas fylligt rött vin. Förberedelser & tillagning Ta ut brieosten ur kylen så att den blir rumstempererad. Värm ugnen och baka av croissanterna…

Kräftstjärtar med avocado, lime och dill är en härlig aptitretare, buffemat eller mingelmat som passar bra till ett glas bubbel.

Kräftstjärtar med avocado, lime och dill

Kräftstjärtar med avocado, lime och dill är en härlig aptitretare, buffemat eller mingelmat som passar bra till ett glas bubbel.

Av alla recept jag hittade med kräftstjärtar till nyårets förrätt var det denna som vann, och vilken vinnare sen! La till lite thai sweet chilli sås också och till brödet hade jag färskost med pepparrotsvisp istället. Mycket god och snygg, även om det var lite svårt att äta ur glas. /Anna

Av alla recept jag hittade med kräftstjärtar till nyårets förrätt var det denna som vann, och vilken vinnare sen! La till lite thai sweet chilli sås också och till brödet hade jag färskost med pepparrotsvisp istället. Mycket god och snygg, även om det var lite svårt att äta ur glas. /Anna

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!

Det här är egentligen inget annat än en klassisk matjessilltårta i portionsform – fast med smörstekt kavringssmul i stället för en mjuk kavringsbotten. Fyll upp små glas med den goda sillröran och toppa med kavringssmul, tunt skivad rädisa och dill. Så läckert!

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Recept på Japp - en lättlagad mousse perfekt till efterrätt. Du gör den av mörk choklad, chokladbitar av Japp eller Mars, ägg, socker, salt och grädde. Servera den krämiga desserten i glas och garnera med hackad choklad.

Modern klassiker - baguette med chèvre och honung passar perfekt till ett glas bubbel. Du gratinerar brödbitar med getost och honung i ugnen. Resultatet är sagolikt gott.

Modern klassiker - baguette med chèvre och honung passar perfekt till ett glas bubbel. Du gratinerar brödbitar med getost och honung i ugnen. Resultatet är sagolikt gott.

Pinterest
Search