Svampklämmor med hjortronchutney – Allt om Mat

Svampklämmor med hjortronchutney Tunnbröd fyllda med rökt renkött, svamp och västerbottensost. Och hemkokt hjortronchutney till! Det blir en rustikt lyxig förrätt

Svampklämmor med hjortronchutney – Allt om Mat

Purjo- och gräslöksfyllda strömmingar med örtgräddfil

Purjo- och gräslöksfyllda strömmingar med örtgräddfil

Kycklingburgare med currymayo och bacon

Grilla perfekta hamburgare

Kycklingburgare med currymayo och bacon

Prosciuttolindad kycklingfilé med krämig gnocchi  Ett matigt, smarrigt och mycket lättlagat recept. Den lufttorkade skinkan ger härlig sälta åt kycklingen och gnocchin får fin smak av crème fraiche, soltorkade tomater och basilika. Servera med mangoldskott i lite vinäger.

Prosciuttolindad kycklingfilé med krämig gnocchi Ett matigt, smarrigt och mycket lättlagat recept. Den lufttorkade skinkan ger härlig sälta åt kycklingen och gnocchin får fin smak av crème fraiche, soltorkade tomater och basilika. Servera med mangoldskott i lite vinäger.

Grillad fläskkarré med bulgursallad & läcker BBQ sås!

Grillad fläskkarré med bulgursallad & läcker BBQ sås

Grillad fläskkarré med bulgursallad & läcker BBQ sås!

Otroligt len och god parfait med hjortron. Den passar utmärkt tillsammans med ett knäckigt flarn.

Otroligt len och god parfait med hjortron. Den passar utmärkt tillsammans med ett knäckigt flarn.

Lös upp jästen i vattnet. Tillsätt  olivolja och salt. Arbeta in mjölet  och knåda till en smidig deg.  Låt jäsa 1 timme under handduk  i rumstemperatur.  Kavla ut degen till pizzor i  önskad storlek. Lägg på lite pastasås  och mozzarella i tärningar.  Grädda i ugn på 225 grader ca  10 minuter, beroende på storlek.  Garnera med prosciutto, rucola,  parmesanost och svartpeppar.  Ringla över lite olivolja.  Ristorante  ristorante

Pizza med prosciutto, parmesan och mozzarella

Lös upp jästen i vattnet. Tillsätt olivolja och salt. Arbeta in mjölet och knåda till en smidig deg. Låt jäsa 1 timme under handduk i rumstemperatur. Kavla ut degen till pizzor i önskad storlek. Lägg på lite pastasås och mozzarella i tärningar. Grädda i ugn på 225 grader ca 10 minuter, beroende på storlek. Garnera med prosciutto, rucola, parmesanost och svartpeppar. Ringla över lite olivolja. Ristorante ristorante

INCREDIBLE EASY Vegan Chickpea Meatballs infused with Sun-dried Tomatoes and Basil!

Vegan Sun-Dried Tomato & Basil Meatballs

INCREDIBLE EASY Vegan Chickpea Meatballs infused with Sun-dried Tomatoes and Basil! The perfect weeknight or special occasion plantbased meal!

Friterad camembert med hjortron och rosésallat

Friterad camembert med hjortron och rosésallat

Mandelpanerad Allerum Grevé med kanel- och hjortrongrädde

Mandelpanerad Allerum Grevé med kanel- och hjortrongrädde

Kycklingryta. Recept på kyckling- och gnocchigrytra. Benfria kycklinglår är en god lättlagad råvara som tillsammans med färsk gnocchi blir en spännande gryta.

Kycklinggryta med gnocchi Recept på krämig kycklingryta med gnocchi. Benfria kycklinglår är en god lättlagad råvara som tillsammans med färsk gnocchi blir en spännande gryta

Kycklingryta. Recept på kyckling- och gnocchigrytra. Benfria kycklinglår är en god lättlagad råvara som tillsammans med färsk gnocchi blir en spännande gryta.

Roquamole

Roquamole Det här kan vara en dipp att bjuda på till drinken, en snabb lunchrätt eller en middag för en glupsk person. Det är bara till frukost som jag ännu inte ätit roquamole. Men det är förmodligen bara en tidsfråga…

Roquamole

Underbara gifflar med en läcker fyllning av plommon och kardemumma.

Garnish croissants with white chocolate and powdered sugar.

Pinterest
Search