Toast skagen är en klassisk förrätt på årets festdag - nyårsafton. Tommys variant görs med hemslagen majonnäs, pepparrot och löjrom.

Myllymäkis toast skagen

Toast skagen är en klassisk förrätt på årets festdag - nyårsafton. Tommys variant görs med hemslagen majonnäs, pepparrot och löjrom.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Denna goda fisksoppa åt vi senast på nyårsafton och himmel vad god den är. Enkel att lag är den också. Helt perfekt helt enkelt.

Denna goda fisksoppa åt vi senast på nyårsafton och himmel vad god den är. Enkel att lag är den också. Helt perfekt helt enkelt.

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Då var det nyårsafton igen. Tiden går så snabbt. Snart har man ett helt nytt år framför sig med nya möjligheter. Men först ska vi fira nyår....

Kall räkpaj med färskost

Kall räkpaj med färskost

Festlig skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill

Festlig skagen i glas med lyxräkor, löjrom och dill

Skagen, Shrimp Appetizers, Buffet, Swedish Recipes, Food Art, Seafood Recipes, Lchf, Starters, Finger Foods

Dags att skåla in det nya året! Duka fram krustader med gorgonzolakräm, crostinis, laxrullar och annat gott som är lätt att förbereda och passar till bubblorna!

Dags att skåla in det nya året! Duka fram krustader med gorgonzolakräm, crostinis, laxrullar och annat gott som är lätt att förbereda och passar till bubblorna!

Servera räkor i snapsglas som en festlig förrätt. Här hittar du recept på två goda dipsåser till färska räkor.

Räkor i snapsglas

Räkor i snapsglas med citron- och dilldip samt sweet chilidip

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Ostpaj är utmärkt bjudmat som funkar både hemma och till picknicken. Fyll dina små formar med uttryckt, slät deg och en krämig äggstanning med olika sorters god ost och purjolök. Servera dina goda små pajer med lyxiga kräftor.

Ostpaj är utmärkt bjudmat som funkar både hemma och till picknicken. Fyll dina små formar med uttryckt, slät deg och en krämig äggstanning med olika sorters god ost och purjolök. Servera dina goda små pajer med lyxiga kräftor.

Cocktail med avokado, löjrom och västerbottensflarn | Smaskelismaskens | Bloglovin’

Cocktail med avokado, löjrom och västerbottensflarn (Smaskelismaskens)

Cocktail med avokado, löjrom och västerbottensflarn | Smaskelismaskens | Bloglovin’

Pinterest
Search