Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel.

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel

Ugnsbakad rödbeta med rotselleripuré, getost och mandel.

Hemgjorda rödbetschips toppade med smakrik getostkräm, knaprigt bacon och rostade hasselnötter.

Rödbetschips med getostkräm, bacon och hasselnötter

Hemgjorda rödbetschips toppade med smakrik getostkräm, knaprigt bacon och rostade hasselnötter.

Pilgrimsmusslor med jordärtskockskräm och jordärtskockschips

Clock, Artichokes, Delicious Food, Seafood, Veggies, Lunches, 1, Watch, Artichoke

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Bjud på de här lyxiga och salta bakelserna i helgen! Lämnar ingen smörgåstårteälskare oberörd.

Läcker och lättfixad förrätt!

Läcker och lättfixad förrätt!

Hej hej på er! Äntligen är juldagarna över! Ja äntligen säger jag faktiskt, och det betyder inte att jag inte njutit och haft det skönt i jul utan just det, allt har sin tid och nu ser jag fram emot lite aktiva dagar och runt hörnet väntar ju ett nytt sprillans ÅR! 2016! Jag är […]

Hej hej på er! Äntligen är juldagarna över! Ja äntligen säger jag faktiskt, och det betyder inte att jag inte njutit och haft det skönt i jul utan just det, allt har sin tid och nu ser jag fram emot lite aktiva dagar och runt hörnet väntar ju ett nytt sprillans ÅR! 2016! Jag är […]

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Ett tjusigt recept på plockmat av lax, ruccola, wasabi och sesam. Du gör laxsnurror av ruccolablad, färskost, citron, wasabi, rökt lax och sesamfrön. Utmärkt att servera med andra snittar till fest, eller till förrätt.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Löjromspizza med rödlök, dill, gräddfil och västerbottenost. Vill du kanske veta hur du svänger ihop en sådan på nolltid? Svårt är det sista det är.

Man skulle kunna tro att den här rätten kommer från Skagen, denna vackra och mytomspunna plats på nordspetsen av danska Jylland, särskilt eftersom man är speciellt förtjust i räkor här. Sanningen lär...

Skagenröra – enkelt recept

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Fräscha smaker i ett glas och otroligt lyxigt som förrätt på nyår är denna skaldjurscocktail med asiatisk touch. Ponzu är en japansk syrlig sås, här gör vi den på apelsin, lime och citron och ringlar över laxen och pilgrimsmusslorna strax före servering.

Pinterest
Search