Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Oxfilé med potatiskaka

Oxfilé med potatiskaka

Dinner Parties, Dinner Ideas, Food Inspiration, Live, Beverage, Projects, Food Ideas, Fiesta Party, Drink

Oxfilé till fest som serveras kall. Ett gott recept på oxfilé du kan förbereda i god tid till fest eller buffé.

Oxfilé till fest

Oxfilé till fest som serveras kall. Ett gott recept på oxfilé du kan förbereda i god tid till fest eller buffé.

Oxfile med parmaskinka, Parma wrapped beef tenderloin topped with melted herb- and garlic butter served with red wine sauce, roasted root vegetables and bacon fried green beans. Translate from Swedish

Oxfile med parmaskinka, Parma wrapped beef tenderloin topped with melted herb- and garlic butter served with red wine sauce, roasted root vegetables and bacon fried green beans. Translate from Swedish

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Recept: Dubbelmarinerad oxfilé, perfekt om man bjuder på buffé eller behöver någonting kallt men lyxigt

Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka och smörfrästa kantareller, bättre kan det knappats bli! Till fest eller lyxig vardag, här hittar du receptet.

Helstekt oxfilé med italiensk potatiskaka och smörfrästa kantareller, bättre kan det knappats bli! Till fest eller lyxig vardag, här hittar du receptet.

Oxfilé - så ska du steka den

Oxfilé - så ska du steka den

Ska, Serrano Ham, Lchf, Food Inspiration, Happy, Healthy Food, Tips, Food Ideas, Savory Snacks

Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°.

Ugnsstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°

Recept på helstekt oxfilé, potatis- och palsternackspuré med kaprissmör. På 150° blir köttet vackert rosastekt om det tas ur ugnen vid 52° innertemperatur, för att sedan stiga till 55-56° när det vilat ca 10 minuter under folie. Den som önskar en riktigt blodig biff tar ut den ur ugnen redan vid 50°.

Riktigt goda frasiga potatisbakelser, Serverade med en  bit oxfile tillsammans med en god sallad. För 4 personer 700- 800 gram oxfile 4 stycken avlånga smördegsplattor ( eller motsvarande smördeg på rulle) 8- 10 kokta kalla potatisar 3 msk färskost  ( valfri smak) 1 ägg 1 dl riven lagrad ost Hemmagjord rödvinssky … Läs mer

Riktigt goda frasiga potatisbakelser, Serverade med en bit oxfile tillsammans med en god sallad. För 4 personer 700- 800 gram oxfile 4 stycken avlånga smördegsplattor ( eller motsvarande smördeg på rulle) 8- 10 kokta kalla potatisar 3 msk färskost ( valfri smak) 1 ägg 1 dl riven lagrad ost Hemmagjord rödvinssky … Läs mer

Fläskfile i krämig gorgonzolasås. Fläskfilen kan bytas ut mot oxfile och även mot kycklingfile. Det här behöver du till 4-5 portioner: 6 portioner potatismos 2 äggulor 2 putsade fläskfilé salt och peppar Gorgonzolasås : 2 msk Smör 150 gram god gorgonzolaost 1 liten fin finhackad sharlottenlök 4 dl creme fraiche 1/2 … Läs mer

Fläskfile i krämig gorgonzolasås. Fläskfilen kan bytas ut mot oxfile och även mot kycklingfile. Det här behöver du till 4-5 portioner: 6 portioner potatismos 2 äggulor 2 putsade fläskfilé salt och peppar Gorgonzolasås : 2 msk Smör 150 gram god gorgonzolaost 1 liten fin finhackad sharlottenlök 4 dl creme fraiche 1/2 … Läs mer

Ris à la Malta – på färdig gröt

Ris à la Malta – på färdig gröt Gör Ris à la Malta snabbt och enkelt – köp färdig risgrynsgröt i butiken

Ris à la Malta – på färdig gröt

Oxfile Provencale

Oxfile Provencale (Jennys Matblogg)

Oxfile Provencale

Pepparstekt oxfilé med bearnaisesås är klassisk festmat. Är det fint väder går det bra att grilla istället. Grilla oxfilén 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek. Räkcocktail är en läcker förrätt och knäckig rabarberpaj en makalös efterrätt.

Pepparstekt oxfilé med bearnaisesås är klassisk festmat. Är det fint väder går det bra att grilla istället. Grilla oxfilén 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek. Räkcocktail är en läcker förrätt och knäckig rabarberpaj en makalös efterrätt.

Helstekt oxfilé med rödbetssmörsås och gorgonzolarisotto

Helstekt oxfilé med rödbetssmörsås och gorgonzolarisotto Klassiska smaker, oxfilé och gorgonzola möter trendig rödbetssmörsås

Helstekt oxfilé med rödbetssmörsås och gorgonzolarisotto

Pinterest
Search