Mannerströms fisk / Leif Mannerström..................Fiskkokbok med recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Förrätter, huvudrätter, sallader, soppor och smörgåspålägg, både husman och paradmat. #boktips #faktabocker #matlagning #kokbocker

Mannerströms fisk / Leif Mannerström..................Fiskkokbok med recept med färska filéer, hela ugnsbakade fiskar, recept på gravning, rimning, recept med varm- och kallrökt fisk, inläggningar, lådor, gratänger och wok. Förrätter, huvudrätter, sallader, soppor och smörgåspålägg, både husman och paradmat. #boktips #faktabocker #matlagning #kokbocker

Mannerströms färs : lamm, fågel, vilt, fisk, kalv, fläsk, bland, nöt / [recept: Leif Mannerström ... #faktabok #livsmedel #matlagning #kokbok

Mannerströms färs : lamm, fågel, vilt, fisk, kalv, fläsk, bland, nöt / [recept: Leif Mannerström ... #faktabok #livsmedel #matlagning #kokbok

Mannerstöms goda Janssons frestelse

Mannerströms goda Janssons frestelse

Smörstekt torskrygg med potatispuré, fänkålsflarn, bacon och vitvinssås | Recept från Köket.se

Smörstekt torskrygg med potatispuré, fänkålsflarn, bacon och vitvinssås

Smörstekt torskrygg med potatispuré, fänkålsflarn, bacon och vitvinssås | Recept från Köket.se

Rätter baserade på strömming passar utmärkt såväl på julbordet som på lediga dagar mellan helgerna. Ur ”Mannerströms fisk” har vi valt några matiga varianter. Recept: Leif Mannerström.

Rätter baserade på strömming passar utmärkt såväl på julbordet som på lediga dagar mellan helgerna. Ur ”Mannerströms fisk” har vi valt några matiga varianter. Recept: Leif Mannerström.

Ansjovis är bäst när den är lagrad, så läs på burken. Det ska vara nära sista förbrukningsdagen. Ja egentligen skall det datumet vara passerat, då är ansjovisen som bäst. Använd näsan! /Leif Mannerström Recepetet kommer från Mannerströms julkokbok.

Mannerströms goda Janssons frestelse

Ansjovis är bäst när den är lagrad, så läs på burken. Det ska vara nära sista förbrukningsdagen. Ja egentligen skall det datumet vara passerat, då är ansjovisen som bäst. Använd näsan! /Leif Mannerström Recepetet kommer från Mannerströms julkokbok.

- Den här hummersoppan är själva kungen av soppor! säger Leif Mannerström. Detta är en av de mest populära rätterna på hans restaurang. Hans hetaste tips är att slösa på cognacen, då får soppan extra sting, avslöjar Mannerström.

Leif Mannerströms hummersoppa

- Den här hummersoppan är själva kungen av soppor! säger Leif Mannerström. Detta är en av de mest populära rätterna på hans restaurang. Hans hetaste tips är att slösa på cognacen, då får soppan extra sting, avslöjar Mannerström.

Mannerstöms goda Janssons frestelse

Mannerströms goda Janssons frestelse

Omelett med räkstuvning | Recept.nu

Omelett med räkstuvning

Mannerströms dillsås | Recept från Köket.se

Mannerströms dillsås

Mannerströms dillsås | Recept från Köket.se

Leif Mannerströms recept på moules marinières, musselsoppa med vitt vin. Toppa din soppa med knapriga krutonger.

Leif Mannerström lagar moules marinières

Leif Mannerströms recept på moules marinières, musselsoppa med vitt vin. Toppa din soppa med knapriga krutonger.

Kycklingsautée med champinjoner i senaps och dragonsås  Leif Mannerström recept

Kycklingsauté med champinjoner i senaps- och dragonsås

Kycklingsautée med champinjoner i senaps och dragonsås Leif Mannerström recept

toast skagen mannerström

toast skagen mannerström

JANSSONS FRESTELSE ~~~ this rich casserole is made of grated potatoes, onion, and pickled sprat (herring can substitute). [Sweden] [vinochgastronomi] [casserole]

JANSSONS FRESTELSE ~~~ this rich casserole is made of grated potatoes, onion, and pickled sprat (herring can substitute).

Lutfisk – klassiskt recept

Lutfisk – klassiskt recept

Jul, Sweden, Christmas, Xmas, Weihnachten, Natal, Kerst

Pinterest
Search