Torsk i currysås med äpple och dill | Middagstips & enkla recept på vardagsmat

Torsk i currysås med äpple och dill | Middagstips & enkla recept på vardagsmat

Sej med curry och kokosmjölk

Sej med curry och kokosmjölk

Kryddig fisk med curry och glasnudlar

Kryddig fisk med curry och glasnudlar Välj en vit fisk med skinnet kvar. Om man inte hittar färsk koriander går det bra att byta ut det mot thaibasilika

Kryddig fisk med curry och glasnudlar

Exotisk fläskfilé - Recept på Fläskfilé med curry, bacon och banan! En jättegod festrätt som är enkel att göra. Bilder steg för steg!

Exotisk fläskfilé

Exotisk fläskfilé - Recept på Fläskfilé med curry, bacon och banan! En jättegod festrätt som är enkel att göra. Bilder steg för steg!

Recept på röd curry- och kokossoppa med torsk och risnudlar. En soppa med mild currysmak. Vill du hotta till den så öka mängden currypasta.

Röd curry- och kokossoppa med torsk och risnudlar

Recept på röd curry- och kokossoppa med torsk och risnudlar. En soppa med mild currysmak. Vill du hotta till den så öka mängden currypasta.

Fisk med curry och apelsin

Fisk med curry och apelsin

Ett smakfullt recept på currypanerad rödspätta som du serverar med potatis, grönsaker och en röra av räkor och dill. Panera spättan i ströbröd med curry och gör en krämig räk- och dillröra av crème fraiche och majonnäs.

Ett smakfullt recept på currypanerad rödspätta som du serverar med potatis, grönsaker och en röra av räkor och dill. Panera spättan i ströbröd med curry och gör en krämig räk- och dillröra av crème fraiche och majonnäs.

Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry är en exotisk rätt som är riktigt mumsig till middag. Curry, lime och ingefära gör torsken fängslande god.

Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry

Enkel och fantastiskt god thailändsk gryta som jag lärde mig på en matlagningskurs av den thailändska stjärnkocken Ian Kittichai. Jag fick en inbjudan till kursen av Thailändska turistbyrån Tourism Authority of Thailand. Det var riktigt kul och lärorikt, jag lärde mig laga goda thailändska maträtter. Jag kommer att dela med mig recept på allt, först ut kommer recept på chu chee fisk. Enkel och smakrik gryta som du slänger ihop på nolltid med få ingredienser. 2 portioner 300 g laxfilé (vit…

Enkel och fantastiskt god thailändsk gryta som jag lärde mig på en matlagningskurs av den thailändska stjärnkocken Ian Kittichai. Jag fick en inbjudan till kursen av Thailändska turistbyrån Tourism Authority of Thailand. Det var riktigt kul och lärorikt, jag lärde mig laga goda thailändska maträtter. Jag kommer att dela med mig recept på allt, först ut kommer recept på chu chee fisk. Enkel och smakrik gryta som du slänger ihop på nolltid med få ingredienser. 2 portioner 300 g laxfilé (vit…

Torsk i currysås med äpple och dill | Middagstips & enkla recept på vardagsmat

Torsk i currysås med äpple och dill | Middagstips & enkla recept på vardagsmat

En fantastiskt god och smakrik, men samtidigt enkel och snabblagad soppa med thaismak. Lime, apelsin och ingefära matchar fint ihop med kokosmjölken. Sweet chilisås, röd curry och färsk koriander hjälps åt att ge extra sting åt thaisoppan.

En fantastiskt god och smakrik, men samtidigt enkel och snabblagad soppa med thaismak. Lime, apelsin och ingefära matchar fint ihop med kokosmjölken. Sweet chilisås, röd curry och färsk koriander hjälps åt att ge extra sting åt thaisoppan.

Fisksoppa med curry och räkor

Fisksoppa med curry och räkor

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Pinterest
Search