Enkel festgratäng där genvägen är en färdig bearnaisesås tillsammans med turkisk yoghurt. Ett recept som är enkelt och smakrikt!

Enkel festgratäng där genvägen är en färdig bearnaisesås tillsammans med turkisk yoghurt. Ett recept som är enkelt och smakrikt!

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Enkel ugnsbakad lax under ett täcke av yoghurt, fetaost och örtkryddor. Tips: Tycker man inte om örtkryddorna i receptet kan man ex. byta ut det till dill, gräslök och persilja. Vill man ha en sås till, smakar det gott med en romsås.

Enkel ugnsbakad lax under ett täcke av yoghurt, fetaost och örtkryddor. Tips: Tycker man inte om örtkryddorna i receptet kan man ex. byta ut det till dill, gräslök och persilja. Vill man ha en sås till, smakar det gott med en romsås.

Enkel ugnsbakad lax under ett täcke av yoghurt, fetaost och örtkryddor. Tips: Tycker man inte om örtkryddorna i receptet kan man ex. byta ut det till dill, gräslök och persilja. Vill man ha en sås till, smakar det gott med en romsås.

Enkel ugnsbakad lax under ett täcke av yoghurt, fetaost och örtkryddor. Tips: Tycker man inte om örtkryddorna i receptet kan man ex. byta ut det till dill, gräslök och persilja. Vill man ha en sås till, smakar det gott med en romsås.

Enkel festgratäng där genvägen är en färdig bearnaisesås tillsammans med turkisk yoghurt. Ett recept som är enkelt och smakrikt!

Enkel festgratäng där genvägen är en färdig bearnaisesås tillsammans med turkisk yoghurt. Ett recept som är enkelt och smakrikt!

Örtsås med yoghurt och örter. En kall sås god till det mesta som grillat, kött, kyckling, fisk mm. Örtsås av matyoghurt

Örtsås

Örtsås med yoghurt och örter. En kall sås god till det mesta som grillat, kött, kyckling, fisk mm. Örtsås av matyoghurt

Fröad fisk med rostade morötter och citron- yoghurt Receptbild - Allt om Mat

Panerad fisk med rostade morötter och citronyoghurt Matvete är vete där en liten del av det yttre skalet har tagits bort medan den nyttiga grodden finns kvar. Det är en fullkornsprodukt som är mättande, nyttig och smakrik. Här har den blandats i en sallad med varma morötter

Fröad fisk med rostade morötter och citron- yoghurt Receptbild - Allt om Mat

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

Tonfiskröra på finncrisp

En härlig röra med tonfisk, rödlök, citronsaft och turkisk yoghurt. 142 kcal

Kebabsås

Kebabs, Food And Drink, Kebab Sauce, Green Garden, Lchf, Future, Dressings, Dips, Grilling

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Recept på Currysås. Enkelt och gott. Currysås är ett omtyckt tillbehör till kyckling, fläskfilé och fisk. Till sallad är det förstås gott med kall sås, men till kokt eller stek kyckling, eller friterade maträtter, är varm sås att föredra. Varm sås måste man reda och här är det vanligast att använda vetemjöl och smör. Grädde i såsen gör den extra fyllig. Vissa använder banan eller äpple och schalottenlök för att framhäva smaken av curry. I kalla currysåser är basen ofta crème fraiche, yoghurt…

Pinterest
Search