En härlig asiatisk wok som är lättlagad och supergod! Den färdiga woksåsen har en kraftfull och mustig smak som passar utmärkt till biff men den är även god att blanda med kyckling, fläsk eller svamp. Servera woken med äggnudlar eller ris.

En härlig asiatisk wok som är lättlagad och supergod! Den färdiga woksåsen har en kraftfull och mustig smak som passar utmärkt till biff men den är även god att blanda med kyckling, fläsk eller svamp. Servera woken med äggnudlar eller ris.

En liten rätt som passar med andra kinesiska rätter som dim sum. Eller med ris…

Dumplings med fläsk och plommonsås

Svinemørbrad i wok med sukkerærter og cashewnødder

Kinagryta fläsk med bambuskott - Recept av kock Glitterfia från Matklubben.se

Kinagryta fläsk med bambuskott - Recept av kock Glitterfia från Matklubben.se

Recept på en italiensk lax med soltorkade tomater. Allt i ett i ugnen med lax är praktiskt och blir extra gott när smakerna gifter sig.

Sallad med varmrökt fisk

Kassler i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning – Allt om Mat

Röd curry med fläsk, svensk medium stark

Röd curry med fläsk, svensk medium stark

Curry, Medium

Kassler  i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning

Kassler i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning

Kassler i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning

» Kassler i kål- och äppelwok – Recept – Allt om Mat

Kassler i kål- och äppelwok – en wok i lite mer svensk tappning

» Kassler i kål- och äppelwok – Recept – Allt om Mat

Jag brukar göra den här men enbart med kyckling och utan farinsocker och ägg. Mycket, mycket gott!

Jag brukar göra den här men enbart med kyckling och utan farinsocker och ägg. Mycket, mycket gott!

Alla sorters rötter passar fint som ”bädd” till brynt svamp, tex persiljerötter, svartrot, palsternackor och rotselleri. Det är viktigt att bryna de skivade rötterna lite, så att de blir lätt knapriga – det är det naturliga sockret i rötterna som karamelliserar och ger den smakliga ytan. Receptet räcker till 4 personer som förrätt eller tillbehör, till 2 som vegetarisk varmrätt. Servera då med ris.

Glaserade rötter med stekt svamp

Alla sorters rötter passar fint som ”bädd” till brynt svamp, tex persiljerötter, svartrot, palsternackor och rotselleri. Det är viktigt att bryna de skivade rötterna lite, så att de blir lätt knapriga – det är det naturliga sockret i rötterna som karamelliserar och ger den smakliga ytan. Receptet räcker till 4 personer som förrätt eller tillbehör, till 2 som vegetarisk varmrätt. Servera då med ris.

4-6 portioner   Grönkål är något av det finaste julen har att bjuda på. Nyttigt, billigt och rasande gott. Vi borde äta grönkål året runt!   ...

4-6 portioner Grönkål är något av det finaste julen har att bjuda på. Nyttigt, billigt och rasande gott. Vi borde äta grönkål året runt! ...

Vegetarisk pastarätt med rostade grönsaker

Vegetarisk pastarätt med rostade grönsaker

Ricotta, Parmesan, Zucchini, Food

Tamaristekt portabellosvamp med blomkål och linser | Recept.nu

Tamaristekt portabellosvamp med blomkål och linser

Tamaristekt portabellosvamp med blomkål och linser | Recept.nu

Vegan Recipes, Vegetarian

Fläskfilé Paneng med Bacontopping

Fläskfilé Paneng med Bacontopping

Roasted Root Vegetables with Tomatoes and Kale Recipe | Simply Recipes

Roasted Root Vegetables with Tomatoes and Kale! A ragout of roasted root vegetables—parsnips, carrots, beets, rutabagas—with tomatoes

Pinterest
Search