Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Focaccia i långpanna

Focaccia i långpanna

Focaccia, Sedans, Mat, Crackers, Recipies, Recipes, Pretzels, Rezepte, Biscuit

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Baka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla efter med dillolja. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och salt av grov kaliber.

Baka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla efter med dillolja. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och salt av grov kaliber.

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Focaccia.

Focaccia i långpanna

Focaccia i långpanna

Focaccia i långpanna räcker till många.

Morotsbröd i långpanna. Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak.

Morotsbröd i långpanna. Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak.

Supersaftig kokoskake med veldig god glasur

Supersaftig kokoskake med veldig god glasur

Saftiga vallmorutor med grahamsmjöl och rågsikt i degen. kalljästa

Saftiga vallmorutor med grahamsmjöl och rågsikt i degen.

Focaccia  -  Gräddas i långpanna med svamp, vitlök och doftande rosmarin

Focaccia - Gräddas i långpanna med svamp, vitlök och doftande rosmarin

Focaccia

Focaccia

Focaccia i långpanna | Tidningen Hembakat

Focaccia i långpanna | Tidningen Hembakat

Pinterest
Search