Baka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla efter med dillolja. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och salt av grov kaliber.

Baka bröd enligt ett mustigt italienskt recept. Det går verkligen supersmidigt att trolla fram ett gott focaccia i långpanna och pensla efter med dillolja. Vällagrade ostar gör sig bra med bröd och salt av grov kaliber.

Focaccia i långpanna

Focaccia i långpanna

Cake, Sedans, Mat, Crackers, Recover

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Focaccia.

Focaccia i långpanna

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta.  1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Detta bröd är underbart och är en av mina absoluta favoriter. Det är samma recept som finns HÄR! Av samma deg kan du nämligen göra italiensks focaccia. Brödet är luftigt och mjukt men har samtidigt lite tuggmotstånd. Perfekt balanserad konsistens och smak. Jag serverar detta bröd med allt från orientalisk mezza, soppa, grytor till pasta. 1 stort bröd i långpanna eller 2 mindre 4 dl ljummet vatten 20 g färsk jäst (lite mindre än en halv jäst) eller 2 tsk torrjäst 0,5 dl olivolja Ca 9 dl…

Focaccia

Focaccia

Morotsbröd i långpanna. Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak.

Morotsbröd i långpanna. Ännu ett härligt Paleo recept i Paleoskafferiet här Under vårt tak.

Focaccia i långpanna

Focaccia i långpanna räcker till många.

Focaccia med svamp

Focaccia - Gräddas i långpanna med svamp, vitlök och doftande rosmarin

Pinterest
Search