Kalljästa morgonfrallor by Pain de Martin Dessa bakar jag nummer flera gånger i veckan! Superenkla och asgoa. Testa oxå å byta ut lite mot råg...

Kalljästa morgonfrallor by Pain de Martin Dessa bakar jag nummer flera gånger i veckan! Superenkla och asgoa. Testa oxå å byta ut lite mot råg...

Dieses "lebensverändernde" Brot backe ich momentan so einmal in der Woche. Es ist wirklich wirklich spitze! Sehr einfach wenn man die Zutaten erst mal hat, sehr variabel, und super g'schmackig!

Dieses "lebensverändernde" Brot backe ich momentan so einmal in der Woche. Es ist wirklich wirklich spitze! Sehr einfach wenn man die Zutaten erst mal hat, sehr variabel, und super g'schmackig!

Semlor - Jennys matblogg (med recept)

Semlor - Jennys matblogg (med recept)

Chocopots Recipe - Chocolate, Chocolate and more & ZipList

Chocopots-crispy shell surrounding a delicious molten center. Ingredients cup bittersweet chocolate chips cup butter 2 large eggs cup granulated sugar 3 tablespoons all purpose flour

Das schnellste Rezept der Welt für ein frisches Baguette | Recipe fresh and fast Baguette Bread by 180°Salon:

Schnelles Rezept für ein frisches Baguette - Einfach!

Lördagsmorgon med nybakade bullar är aldrig fel. Här kommer ett recept som är ganska snabbt och som jag provade för första gången i m...

Lördagsmorgon med nybakade bullar är aldrig fel. Här kommer ett recept som är ganska snabbt och som jag provade för första gången i m...

Schnell gebacken und super zum Füllen!

Brottaschen – füll sie, iss sie, lieb sie

Leserwunsch: Butterzopf mit Übernachtgare – Plötzblog – Rezepte rund ums Backen von Brot, Brötchen, Kuchen & Co.

Leserwunsch: Butterzopf mit Übernachtgare

Slavas Ruckzuck Dinkelkruste « kochen & backen leicht gemacht mit Schritt für Schritt Bilder von & mit Slava

Slavas Ruckzuck Dinkelkruste « kochen & backen leicht gemacht mit Schritt für Schritt Bilder von & mit Slava

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Krämig vitkålsgratäng 1/2 vitkålshuvud 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 3 dl grädde 1 dl creme fraiche 1 tsk sambal olek Salt och peppar Riven ost Sätt ugnen på 200 grader. Strimla vitkål och lök och hacka vitlök. Fräs detta i rikligt med smör i en panna. När kålen mjuknat något häller du på grädde och creme fraicht samt kryddor (snåla inte med salt och peppar). Smaka av och låt puttra i ca 5-10 minuter. Häll över form toppa med riven ost. Gratinera i ca 20-25 minuter. (anjovis ist. för sambal)

Pinterest
Search