Recept gazpacho förrätt

En härlig variant på den kalla soppan Gazpacho, här med gurka, vitlök, mynta och yoghurt som mixas slätt. Toppa sedan med räkor och du får en fantastisk sommarlunch eller varför inte servera i små skålar på buffèbordet eller som förrätt på grillfesten.

En härlig variant på den kalla soppan Gazpacho, här med gurka, vitlök, mynta och yoghurt som mixas slätt. Toppa sedan med räkor och du får en fantastisk sommarlunch eller varför inte servera i små skålar på buffèbordet eller som förrätt på grillfesten.

Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho

Gazpacho är en kall tomatbaserad soppa från Spanien, som smakar ljuvligt av vitlök, olivolja, salt och vinäger. Här är Mitt köks bästa recept på gazpacho!

Gazpacho

Gazpacho är en kall tomatbaserad soppa från Spanien, som smakar ljuvligt av vitlök, olivolja, salt och vinäger. Här är Mitt köks bästa recept på gazpacho!

Pilgrimsmusslor med sparris och basilikasås | Recept.nu

Pilgrimsmusslor med sparris och basilikasås

Gazpacho till buffé

Gazpacho till buffé

Gazpacho, Bra

Gazpacho till buffé

Gazpacho till buffé

Gazpacho, Bra

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin (kock Ernst Kirchsteiger). Supergott till Gazpacho

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin

Grissini med lufttorkad skinka och rosmarin (kock Ernst Kirchsteiger). Supergott till Gazpacho

Förra veckan hade jag gäster och jag bjöd på en riktig kalasmiddag på mexikanskt vis. Jag lagade en fantastiskt chiligryta med bönor som smakade otroligt gott. Till det serverade jag hemmabakade tortillabröd, en het tomatsalsa, mexikanska majskolvar och masa grönsaker och små plock bredvid. Som förrätt serverade jag gazpacho, lite svalkande innan vi skulle hugga i den heta grytan. Mina gäster äter vegankost så allt som jag bjöd på var veganskt. Underbart! Mina gäster såg väldigt nöjda ut 😀…

Förra veckan hade jag gäster och jag bjöd på en riktig kalasmiddag på mexikanskt vis. Jag lagade en fantastiskt chiligryta med bönor som smakade otroligt gott. Till det serverade jag hemmabakade tortillabröd, en het tomatsalsa, mexikanska majskolvar och masa grönsaker och små plock bredvid. Som förrätt serverade jag gazpacho, lite svalkande innan vi skulle hugga i den heta grytan. Mina gäster äter vegankost så allt som jag bjöd på var veganskt. Underbart! Mina gäster såg väldigt nöjda ut 😀…

Gazpacho med blåbär - Allt om Mat

Gazpacho med blåbär

Gazpacho med blåbär - Allt om Mat

Pinterest
Search