Vem älskar inte ett gott vitlöksbröd! Här är en kul mingelvariant, där du genom att först skära ett rutmönster i brödet får ett utseende som liknar en blomma. Använd ett vitt och fluffigt bröd – med ett kompakt surdegsbröd blir det inte riktigt samma sak.

Vem älskar inte ett gott vitlöksbröd! Här är en kul mingelvariant, där du genom att först skära ett rutmönster i brödet får ett utseende som liknar en blomma. Använd ett vitt och fluffigt bröd – med ett kompakt surdegsbröd blir det inte riktigt samma sak.

”Ett riktigt nyttigt och gott surdegsbröd som gör sig lika bra till frukost som matbröd.” Recept till 2 limpor.

”Ett riktigt nyttigt och gott surdegsbröd som gör sig lika bra till frukost som matbröd.” Recept till 2 limpor.

Så enkelt startar du din egen surdeg! Mata den var fjärde dag och du kan baka ett gott surdegsbröd när du vill.

Så enkelt startar du din egen surdeg! Mata den var fjärde dag och du kan baka ett gott surdegsbröd när du vill.

2 bröd Ett saftigt och gott surdegsbröd med mild havresmak som håller dig mätt länge. För att starta surdegen behöver du en surdegsstart. Recept på det hittar du här. Surdegsstart.

2 bröd Ett saftigt och gott surdegsbröd med mild havresmak som håller dig mätt länge. För att starta surdegen behöver du en surdegsstart. Recept på det hittar du här. Surdegsstart.

Pain de Martin: Segt, håligt och väldigt gott

Pain de Martin: Segt, håligt och väldigt gott

Surdegsbröd - sätt en surdeg!

Surdegsbröd - sätt en surdeg!

Surdegsbröd med oliver och soltorkade tomater

Surdegsbröd med oliver och soltorkade tomater

Oliver, Wine

Ta en genväg till härliga, hållbara surdegsbröd med detta enkla recept. Gott som det är eller med ett gott pålägg!

Ta en genväg till härliga, hållbara surdegsbröd med detta enkla recept. Gott som det är eller med ett gott pålägg!

En variant av mitt andra recept "Mycket gott surdegsbröd". Passar utmärkt att baka i gjutjärnsgryta, då smakar det som stenugnsbakat.

En variant av mitt andra recept "Mycket gott surdegsbröd". Passar utmärkt att baka i gjutjärnsgryta, då smakar det som stenugnsbakat.

Surdegsbröd med lingon och havssalt.

Sébastien Boudets lingonbröd

Surdegsbröd med lingon och havssalt.

Nattjäst surdegsbröd, magiskt gott! | Tidningen Hembakat

Nattjäst surdegsbröd, magiskt gott! | Tidningen Hembakat

Pinterest
Search