Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök | Recept från Köket.se

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök | Recept från Köket.se

Gratinerade havskräftor med parmesan recept

Gratinerade havskräftor med parmesan recept

Gratinerade havskräftor med kantarellsmör – ett möte mellan hav, skog och land. Det kan inte bli enklare och lyxigare än så här. Recept finns på Tasteline!

Gratinerade havskräftor med kantarellsmör – ett möte mellan hav, skog och land. Det kan inte bli enklare och lyxigare än så här. Recept finns på Tasteline!

Recept - Gratinerade musslor

Recept - Gratinerade musslor

Gratinerade havskräftor med vitlök och parmesan

Gratinerade havskräftor med vitlök och parmesan

Gratinerade musslor | Recept.nu

Gratinerade musslor

Gratinerade musslor | Recept.nu

Gratinerade musslor i sitt skal | Recept.nu

Gratinerade musslor i sitt skal

Gratinerade musslor i sitt skal | Recept.nu

Gratinerade havskräftor med örtsmör

Gratinerade havskräftor med örtsmör

Parasoller, medelhav, lediga människor i solglasögon – och floder av rosé.

Vitlöksgratinerade grönmusslor | Recept från Köket.se

Vitlöksgratinerade grönmusslor

Vitlöksgratinerade grönmusslor | Recept från Köket.se

Massiels Garides Saganaki | Recept från Köket.se

Massiels Garides Saganaki

Massiels Garides Saganaki | Recept från Köket.se

Fänkålsrisotto med gratinerade kräftor

Fänkålsrisotto med gratinerade kräftor (Smaskelismaskens)

Fänkålsrisotto med gratinerade kräftor

Laxcanelloni med spenat och ost | Recept från Köket.se

Laxcanelloni med spenat och ost

Laxcanelloni med spenat och ost | Recept från Köket.se

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök | Recept

Gratinerade musslor med parmesan och vitlök

Gratinerade musslor med parmesan, persilja och vitlök | Recept

Foto:  TV4

Gratinerade havskräftor

Enklare och snabbare förrätt får man leta efter. Förutsättningen är ju förstås att man har en mandolin, men annars är carpaccion på jordärtskockor genial och smakar underbart! Jag älskar vegetariska rätter som inte ens känns som vego. Otroligt vackra färger, effektfullt och ljuvligt god smakkombination. Crunch från rotfrukterna i kombo med olivoljan, och sältan från parmesan och flingsalt är superfräscht. /Leila

Carpaccio på jordärtskockor

Enklare och snabbare förrätt får man leta efter. Förutsättningen är ju förstås att man har en mandolin, men annars är carpaccion på jordärtskockor genial och smakar underbart! Jag älskar vegetariska rätter som inte ens känns som vego. Otroligt vackra färger, effektfullt och ljuvligt god smakkombination. Crunch från rotfrukterna i kombo med olivoljan, och sältan från parmesan och flingsalt är superfräscht. /Leila

Pinterest
Search