Starta middagen med en förrätt på gravad lax och hovmästarsås på en toast. Gott och festligt.

Hovmästarsås med lime

Starta middagen med en förrätt på gravad lax och hovmästarsås på en toast. Gott och festligt.

Starta middagen med en förrätt på gravad lax och hovmästarsås på en toast. Gott och festligt.

Hovmästarsås med lime

Starta middagen med en förrätt på gravad lax och hovmästarsås på en toast. Gott och festligt.

Att göra sin egna Sushi Bowl är enkelt och blir hur gott som helst. Här får du mitt Sushi Bowl recept med lax, quinoa, grönsaker, avokado och en sojasås.  quinoa – jag hade en blandvariant med röd, svart och vit quinoa gravad lax morot gurka broccoli avokado dippsås: soya, jordnötssmör, lime, sambal oelek, svartpeppar garnering: nori-ark, chiafrön, sesamfrön

Att göra sin egna Sushi Bowl är enkelt och blir hur gott som helst. Här får du mitt Sushi Bowl recept med lax, quinoa, grönsaker, avokado och en sojasås. quinoa – jag hade en blandvariant med röd, svart och vit quinoa gravad lax morot gurka broccoli avokado dippsås: soya, jordnötssmör, lime, sambal oelek, svartpeppar garnering: nori-ark, chiafrön, sesamfrön

Att göra sin egna Sushi Bowl är enkelt och blir hur gott som helst. Här får du mitt Sushi Bowl recept med lax, quinoa, grönsaker, avokado och en sojasås.  quinoa – jag hade en blandvariant med röd, svart och vit quinoa gravad lax morot gurka broccoli avokado dippsås: soya, jordnötssmör, lime, sambal oelek, svartpeppar garnering: nori-ark, chiafrön, sesamfrön

Att göra sin egna Sushi Bowl är enkelt och blir hur gott som helst. Här får du mitt Sushi Bowl recept med lax, quinoa, grönsaker, avokado och en sojasås. quinoa – jag hade en blandvariant med röd, svart och vit quinoa gravad lax morot gurka broccoli avokado dippsås: soya, jordnötssmör, lime, sambal oelek, svartpeppar garnering: nori-ark, chiafrön, sesamfrön

Hovmästarsås är en klassiker som passar utmärkt till bland annat gravad lax och skaldjur. Så här gör du den - steg för steg.

Hovmästarsås – klassiskt recept

Hovmästarsås är en klassiker som passar utmärkt till bland annat gravad lax och skaldjur. Så här gör du den - steg för steg.

Mina bästa bowls | Fitness & Hälsa | Om du, som jag, gillar sushi vill jag tipsa om att göra en Sushi Bowl. I denna variant hade jag quinoa istället för ris och därtill lax, gurka, morot, avokado, broccoli och nori-ark. Det är gott att göra en smaksatt soya att dippa laxen och grönsakerna i och avsluta gärna genom att toppa din bowl med sesam- och chiafrön.

Mina bästa bowls (Fitness & Hälsa)

Mina bästa bowls | Fitness & Hälsa | Om du, som jag, gillar sushi vill jag tipsa om att göra en Sushi Bowl. I denna variant hade jag quinoa istället för ris och därtill lax, gurka, morot, avokado, broccoli och nori-ark. Det är gott att göra en smaksatt soya att dippa laxen och grönsakerna i och avsluta gärna genom att toppa din bowl med sesam- och chiafrön.

Chokladbrownietårta med likörgrädde

Chokladbrownietårta med likörgrädde

Sötsur chilikyckling med stekt ris

Sötsur chilikyckling med stekt ris

Ceviche med äpple och ingefärsdressing (kock Tommy Myllymäki)

Ceviche med äpple och ingefärsdressing

Ceviche med äpple och ingefärsdressing (kock Tommy Myllymäki)

WIENERBULLAR MED SIRAP, KANEL- OCH MUSCOVADOFYLLNING

WIENERBULLAR MED SIRAP, KANEL- OCH MUSCOVADOFYLLNING

Krämig pepparrotssill med baconkrisp - Recept - Mitt Kök

Krämig pepparrotssill med baconkrisp

Krämig pepparrotssill med baconkrisp - Recept - Mitt Kök

Inkokt lax med äpplejuice (kock Tommy Myllymäki)

Inkokt lax med äpplejuice

Inkokt lax med äpplejuice (kock Tommy Myllymäki)

Hoisinkyckling med het gurka, en rätt som för smaklökarna till Asien. Gurkan och morötterna skivas tunt och blandas med ättika, sambal oelek, ingefära och vitlök och förvandlas till ett hett tillbehör. Bryn kycklingfiléerna till den gyllenbruna ytan kommer fram och servera med nykokt ris och het gurka.

Hoisinkyckling med het gurka, en rätt som för smaklökarna till Asien. Gurkan och morötterna skivas tunt och blandas med ättika, sambal oelek, ingefära och vitlök och förvandlas till ett hett tillbehör. Bryn kycklingfiléerna till den gyllenbruna ytan kommer fram och servera med nykokt ris och het gurka.

Pinterest
Search